Hyresbostäder i hela Sverige

Hitta tillgängliga Hyresbostäder på BostadsZonen

Oavsett om du letar efter ett hus att hyra eller en hyreslägenhet, hittar du ett stort urval av alla typer av tillgängliga hyresbostäder på denna sida.

Vi strävar efter att alltid vara uppdaterad med de senaste bostäderna på marknaden. Alla bostäder granskas av vår personal innan de publiceras på vår bostadsportal. Vårt urval av bostäder att hyra, som uppdateras dagligen, innebär att du som hemsökare kan komma först i kön för nya spännande hyresbostäder. Lägenhet att hyra, hus att hyra eller kanske en billig studiolägenhet?

Använd filtret för att skräddarsy sökningen exakt efter den egendom du letar efter. Uthyrningslägenhet och hus att hyra Den svenska hyresbostadsmarknaden De senaste åren har efterfrågan på hyresbostäder, och i synnerhet lägenheter att hyra, ökat. Detta gäller inte bara hyresbostäder i Stockholm utan också i allmänhet om man tittar bredt på bostäder att hyra i många av de större svenska städerna som Malmö, Uppsala och Göteborg. Studiestäderna har sett en ökande efterfrågan på prisvärda hyresbostäder.

Letar du efter Hyresbostäder i Danmark kan du hitta den här på vår syster bostadsportal BoligZonen.

Varför ska jag söka lägenheter på en bostadsportal?

Det kan vara ansträngande att leta efter den perfekta lägenheten. Det är också svårt att veta var man ska leta, inte minst på nätet. Vi på BostadsZonen har samlat mängder av lägenheter på samma ställe, vilket ger en bra och tydlig översikt. Du kan använda den smarta sökfunktionen för att hitta en bostad som matchar just dina preferenser. Det går också att prenumerera på nya lägenhetsannonser så att du aldrig går miste om drömobjektet och har ett försprång gentemot andra! Om du behöver hjälp eller fastnar på vägen finns vår kundservice till hands.

Kan jag hyra ett rum i en bostadsrätt?

Ja, självklart går det, det är bara att börja leta för fullt! Det beror sig så klart på om det finns hyresvärdar som hyr ut ett rum i sin bostadsrättslägenhet. Många tycker det är en bra, extra inkomstkälla att få in en betalande hyresgäst i bostaden. En del går också samman i ett kollektiv och hyr ut rum i en större bostad, eftersom det är svårare att få tag på ettor. Du kommer att hitta ett flertal rum på BostadsZonen som väntar på en hyresgäst.

Är det svårt att hitta sin första, egna hyresrätt? 

Det är ganska tufft att sig in på bostadsmarknaden och speciellt svårt är det att hitta lediga ettor och tvåor. Men med lite tur och BostadsZonens proffsiga bostadsportal, går det att hitta fram till drömlägenheten snabbare. Du kan nämligen söka lägenhet utifrån olika preferenser och försöka att utvidga sökradarn. Kanske finns just ditt nya boende i ett område som du aldrig tidigare utforskat? Tänk också på att skriva en riktigt bra ansökan så att du skiljer dig från mängden och vinner hyresvärdens förtroende.