SKÖTSAM 26-ÅRING SÖKER LÄGENHET I CENTRALA STOC...Stockholms län

Hej!

Mitt namn är Freddy och jag är en glad 26-årig ålänning/finlandssvensk som nu färdigställt mina femåriga studier till ekonomie magister på Svenska handelshögskolan i Helsingfors, Finland. I januari flyttar jag från Helsingfors till Stockholm för att börja jobba heltid inom finans och behöver således även en bostad.

Jag söker en egen lägenhet, främst en 1:a eller 2:a innanför tullarna med preferens inom innerstan alternativt söderut. Då min arbetsplats är mitt i city vore det även att föredra boende så nära som möjligt, men lägenheter längre ifrån är även aktuellt vid smidiga förbindelser. Maxhyra 12 000. Är aktuellt med både möblerat och omöblerat. Alla kontraktstyper i form av tills vidare, korttids eller 12-månader är av intresse. Önskad inflytt är 1 januari, men är även möjligt tidigare eller senare vid behov. Jag är flexibel och förhandlingsbar.

Jag har under studietiden bott fem år i samma lägenhet i centrala Helsingfors och aldrig haft bekymmer med vare sig skötsel eller hyresbetalning, goda referens finns även att tillgå. Inga betalningsanmärkningar. Jag är lugn och skötsam, djur- och rökfri och har stabil ekonomi. Ifall du har en lägenhet eller tips som kan tänkas vara av intresse för mig så mottager jag gladeligen information via telefon eller PM.

Tackar ödmjukast på förhand!

Med vänlig hälsning, Freddy

Amenities

Minsta yta
22m2
Rooms
1 rum
Objektstyper
Lägenhet
Tidigast inflyttningsdatum
Added
31 dagar sedan
Rental Periods
Mindre än 12 mån

City / Område
Stockholms län

Profiltyp
Man
Profession Type
Anställd
Nationalitet
Europa

Maxhyra:

12000 KR/MÅN

Andra hyresgäster i samma område