Om BostadsZonen - bostadssökande och hyresvÀrdar samlade pÄ ett stÀlle

VĂ€lkommen till BostadsZonen!


Kundnöjdhet, anvÀndarvÀnlighet och tillit.


Vi vill gĂ€rna hjĂ€lpa just dig med ditt bostadsletande eller lĂ€genhetsuthyrning. Vi brinner för att utveckla och driva en bostadsportal dĂ€r vĂ„ra kunder kan hitta vad de söker pĂ„ bostadsmarknaden. 

BostadsZonen Àr en bostadsportal som förmedlar kontakten mellan hyresvÀrdar och bostadssökande i hela Sverige. Vi har funnits sedan 2017, men bytte namn till BostadsZonen Är 2021.

BostadsZonen riktar in sig frĂ€mst pĂ„ hyresvĂ€rdar som önskar att annonsera och hyra ut en eller flera lĂ€genheter och bostadssökande/hyresgĂ€ster som vill finna ett lediga hyresobjekt. 

BostadsZonen har till uppgift att vara en bostadsportal dĂ€r hyresvĂ€rdar och hyresgĂ€ster kan hitta varandra och finna relevanta verktyg i uthyrningsprocessen. 

Vi arbetar stenhÄrt varje dag för att utveckla en funktionell bostadsportal för alla anvÀndare.

Graden av framgÄng bygger pÄ att du som anvÀndare av vÄr bostadsportal har förtroende för att vi gör ett ordentligt jobb.

Vi strĂ€var dĂ€rför alltid efter att ge vĂ„ra kunder bĂ€sta möjliga service. Om du redan lagt mĂ€rke till aspekter som inte Ă€r tillfredsstĂ€llande, fĂ„r du gĂ€rna skriva till oss om du har förslag pĂ„ förbĂ€ttringar eller upptĂ€cker nĂ„gra fel som behöver rĂ€ttas till. 

Kontakta oss hÀr om du behöver hjÀlp.


VĂ€nliga hĂ€lsningar 

BostadsZonen