Om BostadsZonen - bostadssökande och hyresvärdar samlade på ett ställe

Välkommen till BostadsZonen!


Kundnöjdhet, användarvänlighet och tillit.


Vi vill gärna hjälpa just dig med ditt bostadsletande eller lägenhetsuthyrning. Vi brinner för att utveckla och driva en bostadsportal där våra kunder kan hitta vad de söker på bostadsmarknaden. 

BostadsZonen är en bostadsportal som förmedlar kontakten mellan hyresvärdar och bostadssökande i hela Sverige. Vi har funnits sedan 2017, men bytte namn till BostadsZonen år 2021.

BostadsZonen riktar in sig främst på hyresvärdar som önskar att annonsera och hyra ut en eller flera lägenheter och bostadssökande/hyresgäster som vill finna ett lediga hyresobjekt. 

BostadsZonen har till uppgift att vara en bostadsportal där hyresvärdar och hyresgäster kan hitta varandra och finna relevanta verktyg i uthyrningsprocessen. 

Vi arbetar stenhårt varje dag för att utveckla en funktionell bostadsportal för alla användare.

Graden av framgång bygger på att du som användare av vår bostadsportal har förtroende för att vi gör ett ordentligt jobb.

Vi strävar därför alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Om du redan lagt märke till aspekter som inte är tillfredsställande, får du gärna skriva till oss om du har förslag på förbättringar eller upptäcker några fel som behöver rättas till. 

Kontakta oss här om du behöver hjälp.


Vänliga hälsningar 

BostadsZonen