Hyresgäst

Är du på jakt efter
en
hyresbostad?

Sök bland 56 228 lediga
hyresbostäder i hela Sverige.

Hyresvärd

Vill du hyra ut din bostad
enkelt, snabbt och gratis?

Skapa en gratis bostadsannons
Hitta en hyresgäst
Framhäv din bostad
Digitalt hyreskontrakt
Gör som 158 837 andra!
Registrera en gratis användare och kom ett steg närmare din nya hyresbostad.
Registrera användare
Vilken typ av bostad letar du efter?
Är du på jakt efter
en hyresbostad?
Sök bostad
Vår kundservice

Vi hjälper dig med bostadsletande eller uthyrning.
Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Kontakta oss här

Bostadsportal för alla hyresbostäder
i hela Sverige

BostadsZonen är en av Sveriges främsta bostadsportaler som uteslutande är till för hyresbostäder. Vi förmedlar kontakten mellan hyresvärdar och hyresgäster i hela landet. Om du letar efter en lägenhet, ett hus till uthyrning eller om du ska hyra ut din egen bostad har du hamnat helt rätt!

Vår bostadsportal är full med hyresbostäder från hela landet. Vi har framförallt riktigt många lägenheter i de stora städerna Stockholm, Göteborg och Malmö, men du kan också hitta lägenheter och hus till uthyrning i resten av landet.

När du går in på vår bostadsportal kan du enkelt filtrera efter område, pris, antal rum, kvadratmeter eller bostadstyp. På så vis kan du enkelt hitta precis den sorts bostad som passar dina önskemål.

Behöver du hjälp med uthyrning av bostad eller råd kring hyresregler?

Många upplever att bostadsmarknaden kan vara svårnavigerad. Därför har vi skrivit en mängd artiklar som förhoppningsvis kan vara till hjälp oavsett om du är hyresvärd eller hyresgäst. Läs till exempel vår guide om tryggt bostadsletande eller hitta vår kontraktsmall för hyreskontrakt.

Du kan finna dessa ämnen tillsammans med många andra informativa artiklar i vår stora kunskapsbank.

Engagemang, användarvänlighet och trygghet

Vårt framgångsrecept är kundnöjdhet och förtroende. Därför satsar vi stenhårt på att bostadsportalen är användarvänlig och vi arbetar dagligen för att utveckla dess funktionalitet.

Vi satsar alltid på att göra förbättringar och om du har förslag på hur vi kan bli bättre, så att BostadsZonen blir ännu vassare, får du gärna kontakta oss.