Bålsta

Bålsta är en mindre ort som ligger i Uppsala län, cirka 5 mil från Stockholm. Från Bålsta går pendeltågen till Stockholm samt till Uppsala och tack vare E18 som tar dig in till Stockholm och vidare när ut i landet är Bållstas placering perfekt för dig som ska pendla antingen till Uppsala eller till Stockholm, men vill ha lägre boendekostnader än du får när du bor inne i centrum. 

Det finns helt enkelt många fördelar med lägenheter i Bålsta, dels får du en småstadsidyllisk tillvaro och slipper storstadsstöket, samtidigt kan du glädja dig över lägre bostadspriser än både i Uppsala och Stockholm. Tack vare de goda kommunikationerna i form av pendeltåg, bussar och E18, kan du ta dig in till Stockholm city såväl som till Uppsala. Här på BostadsZonen hittar du både hus, radhus, lägenheter och studentlägenheter att hyra i Bålsta. 

Lediga hyreslägenheter i Bålsta

Det finns många lägenheter i Bålsta och du kan enkelt hitta en lägenhet att hyra i Bålsta här på BostadsZonen. Ta hjälp av vår sökfunktion här på sidan när du vill hitta lediga lägenheter i Bålsta. Om du ska flytta hemifrån kan en etta eller tvåa vara ett bra alternativ, och för den lilla familjen passar en trea eller fyra oftast bra - här hittar du lägenheter i Bålsta. 

Om ni är en större familj kan ni satsa på en fem-rummare när ni ser på hyresrätter i Bålsta. Det var mycket mer bostad för dina pengar när du bosätter dig i Bålsta än i både Uppsala och Stockholm, och det är en av anledningarna till ortens stora befolkningstillväxt de senaste åren.  

Studentbostad i form av hyresrätt i Bålsta

Om du vill hyra en bostad i Bålsta för studenter har du kommit till rätt plats. Här på BostadsZonen hjälper vi dig att hitta ett studentrum eller en hyresrätt i Bålsta för studenter om du vill ha lägre boendekostnader än vad du kan få när du bor i centrum i Stockholm eller Uppsala. 

Det finns många studenter som väljer att bosätta sig i Bålsta på grund av de goda kommunikationerna både till Uppsala och Stockholm, där två av Sveriges största universitet ligger. Samtidigt kan du glädja dig över att priserna är lägre i Bålsta än vad de är både Stockholm och Uppsala. Det är en viktig faktor för den som studerar, som ofta lever på en mindre budget. 

Hyra radhus i Bålsta

Om ni är en liten familj kan ett radhus vara ett bra alternativ för er i stället för att titta på lägenheter i Bålsta. Ni får fördelarna som kommer när man bor i hus samtidigt slipper man det tunga trädgårdsarbetet eftersom att man ofta bara har en mindre gräsmatta på fram- eller baksidan av radhuset. Samtidigt kan man ändå gå ut och dricka morgonkaffet i solen och låta barnen leka i trädgården när man gör middagen. 

Ett radhus kan vara ett bra alternativ och ofta kan du välja mellan 3, 4 eller 5 rum och därför får du en bra boende i yta för dig som vill kunna ge plats åt allt i vardagen.  

Hus uthyres i Bålsta 

Vill du hyra hus i Bålsta? Då har du kommit till rätt sida. Vi på BostadsZonen har många hus i Bålsta som uthyres och du kan enkelt välja mellan olika storlekar. När du kommer in på vår sida kan du använda sökfunktionen för att välja boendeyta, antal rum eller en prisnivå som passar dig. Med ett hus för du frihet att kunna inreda och bo så som ni önskar. 

Med ett hus får du även en stor boendeyta och möjlighet för att skapa ett extra rum, till exempel ett lekrum till barnen eller ett hemmakontor för dig som arbetar hemifrån emellanåt. Om du vill prova på att bo i Bålsta kan du hitta ett hus att hyra här på BostadsZonen. Scrolla ner på sidan och välj och vraka mellan olika hus att hyra här i Bålsta. 

Hitta rum att hyra Bålsta

Du som vill ha riktigt låg boendekostnad kan välja att hyra ett rum istället för att titta på lägenheter i Bålsta. Ett rum kan man hyra hos en familj, tillsammans med vänner, eller personer som man studerar tillsammans med. Det är alltid bra att sätta upp ett sätt med regler som gäller om man ska hyra ett hus eller en lägenhet tillsammans med andra. 

Men delar de gemensamma utrymmena men har sitt privata rum där man kan dra sig tillbaka om man behöver lite egentid. Om du väljer att hyra ett rum hos en familj eller i en befintlig lägenhet kan du hittar en hel uppsjö av möjligheter i Bålsta här på BostadsZonen. 

Ta en titt på vad som gäller när du hyr rum i en befintlig bostad eller om du vill dela bostad med dina kamrater i vår blogg. 

Hyr bostäder i Bålsta

Oavsett om du vill hyra lägenheter i Bålsta, ett radhus eller en studentbostad i Bålsta eller om du vill hyra ut din bostad i form av ditt hus eller lägenhet, kan du få hjälp av oss här på BostadsZonen. 

Du hittar information om vilka regler som gäller när du vill hyra lediga lägenheter i Bålsta, samtidigt får du mycket bra information för dig som ska hyra. Så även om du vill hyra eller ska hyra ut hittar du bra information om bostäder i Bålsta här hos oss på BostadsZonen.  

Du kan enkelt använda våra smarta sökfunktion här på sidan för att hitta ett boende som passar dig och dina krav. Välj mellan antal rum, boendeyta och en prisnivå som passar dig och din hushållskassa. På det sättet kan du snabbt och effektivt hitta en bostad som du verkligen kan trivas i.