Kungsbacka

I Kungsbacka finns bostäder för det goda livet

På västkusten finns många populära orter dit folk lockas för att ta del av havets unika atmosfär. En av alla dessa pärlor är Kungsbacka. Om du åker på E6 söderut från Göteborg, kommer du efter ungefär 28 km till Kungsbacka. Du kan också välja att ta tåget samma sträcka – på under halvtimmen når du Kungsbacka från Göteborg. Närheten till Sveriges andra stad gör att det aldrig är långt till något här. Närheten till havet och idylliska seglingar i skärgården lockar många. De fina arbetsmöjligheterna bidrar också med sin del.

Kungsbacka tillhör Halland, och här går det att höra historiska vingslag från tiden när orten en gång var Danmarks minsta stad. Idag bor omkring 24 000 personer här, och siffran stiger. Idag bjuder Kungsbacka på en varierad stadsbild, och det finns gott om möjligheter för den som vill flytta hit. Söker man bostad i Kungsbacka finns en kommunal bostadsförmedling, dit sökande och bostadsbolag kan vända sig för att hitta varandra. För den som istället letar efter bostadsrätter i Kungsbacka kan man antingen vända sig till en mäklare eller leta efter privatpersoners annonser i tidningar och olika sajter.

Hitta en hyresrätt i Kungsbacka för dig

Det finns många olika sorters hyreslägenheter i Kungsbacka. Alltifrån moderna nybyggen till äldre flerfamiljshus i funkisstil. Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Kungsbacka bör du alltid utgå ifrån dina behov. Bor du ensam, ska du kanske flytta ihop med din partner eller behöver ni göra plats för ytterligare en familjemedlems ankomst?

En del ser en 1:a eller 2:a som ett lagom alternativ, medan andra prioriterar ett extra rum för att kunna ha familjen på besök ibland eller för att ha plats till sitt fritidsintresse. Det går att hitta en lägenhet i Kungsbacka med två rum för omkring 6 000 kr/månad. Du sparar pengar jämfört med att bo inne i Göteborg och kan enkelt ta dig till jobb eller skola.

Student? Kungsbacka har en bostad för alla

Är du student bör du dessutom undersöka möjligheten att hyra en renodlad studentlägenhet i Kungsbacka. Lägenheterna är ofta små men funktionella och har allt man behöver som student. Närheten till Kungsbackas natur kan vara ett skönt avbrott från studierna, och det är många som uppskattar möjligheten att kunna ta en löptur i de vackra omgivningarna, eller varför inte testa på segling längs kusten.

Med lite tur går det även att hyra ett rum i Kungsbacka, där man kan bo en längre eller kortare period. Ofta bor man då i en avgränsad del av ett hus, eller så får man ett eget rum i en lägenhet där man bor tillsammans med andra. En del par ser det här som ett perfekt sätt att få en extra inkomst, samtidigt som hyresgästen sparar pengar på hyra. Det här är också vanligt förekommande inom ramen för ett kollektiv, där man samsas om städning och matlagning och får vänner för livet.

Hyr ett hus i Kungsbacka

Drömmer du om att bo i ett eget hus? Gör drömmen verklig genom att hyra hus i Kungsbacka. Att hyra är det perfekta sättet för den som vill testa på att bo i hus, eller för den som vill känna av hur det är att bo i Kungsbacka för den delen. Det finns många olika slags hyresrätter i Kungsbacka, och även om lägenheten är den vanligaste av dem så bör man inte vara rädd för att testa på att hyra ett hus.

Du får en större frihet för dig och din familj. Barnen kan leka fritt och ni har gott om plats för alla era saker. Ni tillåts dessutom odla era fritidsintressen på ett annat sätt – det blir ett gott liv. Är ni osäkra på om huslivet är något för er kan man ju alltid starta med att hyra ett radhus i Kungsbacka. Med ett radhus får man känslan av att bo i ett hus utan att det blir för övermäktigt. Genom att hyra är ni dessutom fria för det övergripande ansvaret för underhåll.

Se lediga hus och lägenheter i Kungsbacka

Vilken boendeform passar dig bäst? Även om du vet att du specifikt letat efter lägenheter i Kungsbacka kan det vara svårt att hitta rätt. För att göra det enklare har BostadsZonen samlat alla lediga lägenheter i Kungsbacka på en och samma sida. Med ett smart sökverktyg kan du ställa in lägenhetens önskade storlek, hyra, inflyttningsdatum och boendeperiod. Tanken är att göra din jakt efter lägenheter i Kungsbacka enklare att ta sig an, när du från början har fått ett underlag med lägenheter som du vet passar dina behov.

Detsamma gäller för dig som letar efter en smidig studentlägenhet, ett enkelt rum, ett mysigt hus eller ett praktiskt radhus. Välj boendeform i sökverktyget och du är igång med processen att hitta din nästa drömbostad.