Bostäder Lomma

Vackra Lomma är en egen kommun som ligger strax utanför Malmö i södra Skåne. Lomma ligger på första parkett till Öresund och genom att bosätta dig i Lomma får du närheten till havet och stranden, samtidigt som du får många grönområden och närheten till storstaden Malmö. 

På 15 minuter kan du ta dig in till Malmö med Pågatågen, och om du väljer att köra kan du antingen välja E6 eller gamla Malmövägen. Tack vare Lommas bra kommunikationer med Malmö och Lund, är det ett bra alternativ för många barnfamiljer som vill ha lite mer boende för deras pengar och samtidigt kanske inte vill bo mitt inne i stan. 

Vi är på BostadsZonen erbjuder hus, radhus och lägenheter i Lomma. Om du söker efter en ny bostad i Lomma kan du enkelt scrolla ner här på våran sida. Du kan enkelt använda vår sökfunktion för att hitta din nya bostad i Lomma. 

Om du väljer en hyreslägenhet i Lomma har du inte många minuter ner till närmaste strand och närheten till havet är ständigt där. Samtidigt är det nära in till Malmö centrum där shopping, uteliv och nöjen är nära till hands. Man kan säga att du får det bästa av allt när du tar en lägenhet i Lomma. En småstadsidyll med lugna gator och sköna naturområden samt en vacker strand där du kan spendera sommardagarna, samtidigt har du storstaden nära inpå när allt det som finns där inne lockar. 

Lediga lägenheter i Lomma till studenter

Om du är studerande och söker efter en studentbostad i Lomma kan du ta en titt här på BostadsZonen. Du kan enkelt välja en prisnivå som passar din hushållskassa och sedan sorterar sidan sig automatiskt så att du endast presenterats för bostäder i Lomma för studerande som ligger i den prisnivå som passar dig och dina behov. 

Om du studerar på Malmö högskola eller på Lunds universitet och väljer en bostad i Lomma, har du goda kommunikationer till och från skolan. Med bussar från Lomma in till Malmö och Pågatåget till både Malmö Central och Lunds station, blir det enkelt att ta sig runt. 

Hyreslägenheter i Lomma

Här på BostadsZonen erbjuder vi många lägenheter i Lomma. Du kan välja mellan ettor, tvåor och upp till fem-rummare när du tittar på lägenheter i Lomma. Priserna på lägenheter i Lomma ligger något högre än i några av Malmös andra närliggande förorter. Tack vare sin attraktiva placering på första parkett ut mot Öresund, Lommas vackra strand och de goda kommunikationerna till både Lund och Malmö, gör att byn har blivit ett attraktivt område att bosätta sig i, både för singlar och barnfamiljer. Detta har onekligen drivit upp priserna på lägenheter i Lomma  en hel. Du kan enkelt välja en prisnivå som passar din plånbok när du söker efter lägenheter i Lomma på BostadZonen.  

Hyra radhus i Lomma

Om du inte är villig att betala för ett helt hus, kan ett radhus vara ett bra alternativ i Lomma. Med radhus i Lomma får du en liten plätt på fram eller baksidan av radhuset där barnen kan leka mellan middagen och efterrätten eller där du kan bjuda gästerna på middag. 

Samtidigt får du en bra boyta där du och din familj kan leva tillsammans. En del radhus är planerade på flera våningsplan och det finns även radhus i ett plan. Välj ut efter behov och tycke genom att använda vår smarta sökfunktion här på sidan. Med sökfunktionen kan du enkelt välja antal rum, boendeyta och en prisnivå som passar dig och din familj. 

Hyra hus i Lomma 

Vill du varken ge avkall på trädgård, boendeyta eller frihet är ett hus ett bra alternativ för dig och din familj. Om du vill hyra hus i Lomma har du kommit till rätt plats. Vi är på BostadsZonen förmedlar många hus i Lomma och om du vill hyra ett hus kan du alltid läsa mer i våran blogg och vad som gäller när man hyr ett hus eller en lägenhet i andra hand. Samtidigt kan du som vill hyra ut din befintliga bostad i andrahand, alltid lägga upp en annons här på BostadsZonen. 

Ett rum att hyra i Lomma

Om du inte vill hyra lägenhet i Lomma  utan spara pengar kan ett alternativ vara att försöka sänka dina boendekostnader så mycket som möjligt genom att hyra ett rum i en befintlig bostad. Då delar du gemensamma utrymmen så som kök och badrum med de andra boende. 

Samtidigt får du en mycket lägre hyra än om du hyr din egen lägenhet. Det kan därför vara ett bra alternativ för dig som studerar eller som håller på att spara ihop pengar till en lägenhet eller någonting helt annat.  

Hitta hyreslägenhet i Lomma

På BostadsZonen är det enkelt och effektivt att hitta en nya drömbostad. Genom att välja boendeform, boendeyta och en prisnivå som passar dig och din familj, kan du enkelt hitta en ny bostad som passar er. Välj mellan radhus, hus, lägenhet eller ett enkelt rum att hyra. Sidan sorteras automatiskt när du har gjort dina val och du blir endast presenterad för alternativ som passar dina önskemål och krav.