Hyresbostäder Östra Ljungby - låt dig charmas av lantlivet

Östra Ljungby är perfekt för dig som vill njuta av lantligt lugn men samtidigt ha tillgång till all service du behöver. Exempelvis finns här en välsorterad matbutik och en pizzeria. Här finns både skolor för alla åldrar och en trevlig hembygdsförening. Ungdomar över hela landet väljer att plugga på Naturbruksgymnasiet i Östra Ljungby.

Kyrkan i Östra Ljungby är från 1800-talet och har en fasad av vacker vit puts samt ett pampigt kyrktorn. Predikstolen är från 1600-talet och altartavlan är målad av J. Westfelt-Eggertz.

Sommartid passar de flesta på att besöka friluftsbadet. För arbetspendlaren finns det möjlighet att åka med bussen in till Klippan, Helsingborg eller Ängelholm. Om du behöver uppsöka vårdcentral så ligger den i närheten, i Klippan eller Ljungbyhed. För de som vill arbeta inom näringslivet ser många företag inom logistik Östra Ljungby som en plats med god potential då orten ligger nära E4:an. 

För dig som gillar att vistas ute i naturen är det positivt att vackra Söderåsens nationalpark bara ligger en kort bilväg från Östra Ljungby. Överlag har du nära till både vackra kuststräckor och lummig skog. 

Hyra bostad i Östra Ljungby

Det finns flera trevliga bostäder till uthyrning i Östra Ljungby. En del har balkong och några har en gemensam uteplats där du kan grilla eller njuta av solen. 

Hyra rum i Östra Ljungby

I Östra Ljungby finns också ett stort antal friliggande villor där någon kanske har ett rum över att hyra ut? Ibland finns det också de som väljer att hyra ut hela huset över sommarperioden. Oavsett så vill du inte missa chansen att hyra på skånska landsbygden?