Bostad Oxie

Oxie ligger utanför Malmö och hör till Malmö kommun. Tack vare Oxiestation kan du enkelt ta dig in till Malmö centrum och Triangeln på nolltid. Samtidigt har du E65:an nära till hands som tar dig in till Malmö centrum snabbt och enkelt. Samtidigt är närheten till Öresundsbron och Danmark en attraktiv fördel som gör att Oxie är ett attraktivt område att placera sig i om man till exempel pendlar för att studera eller arbeta i Danmark. 

Och i Oxie ligger bostadspriserna något lägre än inne i centrala Malmö och området har därför blivit mycket uppskattat av många personer som vill ha mer bostad för sina pengar än vad man får inne i centrala Malmö. Samtidigt har Oxie många naturområden och en attraktiv golfbana vilket gör att området har blivit attraktivt för många, inte minst barnfamiljer. 

Hitta studentbostad i Oxie 

Söker du efter en studentlägenhet i Oxie har du kommit till rätt sida. Vi på BostadsZonen har många studentbostäder i Oxie och du kan enkelt hitta din nya studentbostad genom att använda sökfunktionen här på sidan. Knappa in de kriterier som du har och se det resultat som sidan visar dig. Du kan snabbt och enkelt få en överblick över priser och utbud i Oxie här på BostadsZonen. 

Lägenheter Oxie

Det finns många typer av lägenheter i Oxie. Om du letar efter en billigare bostad finns det andra områden i Malmö som har lägre priser än en bostad i Oxie, men om du inte vill ge avkall på vackra naturområden i kombination med goda kommunikationer, är detta ett upplagt alternativ. Letar du efter en lägenhet i Oxie kan som en etta eller ska flytta hemifrån kan en bostad i Oxie vara ett bra alternativ. 

Här får du nämligen en fin första lägenhet något billigare än vad du hade fått betala om du hade gått efter en lägenhet inne i centrala Malmö. Samtidigt kan också vara ett upplagt val för små barnfamiljer som letar efter en trea, då det finns det gott om möjligheter i Oxie. Här på BostadsZonen kan du enkelt få en överblick över urvalet av treor, fyror eller femmor i Oxie. Gör enkelt en sökning här på sidan för att få en överblick över vilket utbud som är aktuellt just nu. 

Lediga radhus i Oxie

Tack vare många vackra grönområden och lekplatser är Oxie ett bra alternativ för barnfamiljer. Här kan barnen springa mellan husen och hittar enkelt kompisar i samma ålder. Oxie har ett bra utbud av institutioner som skolor, dagis och fritidsgårdar och därför är det ett val för många nyblivna barnfamiljer att titta på lediga radhus i Oxie. 

Här på BostadsZonen hittar du flera olika typer av lediga radhus i Oxie och om du letar efter ett radhus med ett specifikt antal rum kan du enkelt välja det med vår enkla sökfunktion här på sidan. När du har gjort dina val blir sidan sorterad automatiskt och du kan enkelt få en överblick över det utbud som finns. 

Hyra hus i Oxie 

Att hyra hus i Oxie kan vara lättare sagt än gjort men vi på BostadsZonen kan vara behjälpliga om du letar efter ett hus i Oxie, ett en-plans hus eller någonting annat. Genom att använda vår sökfunktion här på sidan kan du enkelt hitta hus i Oxie redan idag. Bostadspriserna på hus i Oxie ligger något lägre än inne i Malmö och därför får du mer hus i Oxie för dina pengar, när du väljer att bosätta dig utanför Malmö. 

Oavsett om du har ett hus i Oxie att hyra ut eller om du vill hyra ett hus i Oxie, kan du vända dig till oss på BostadsZonen. Vi kan hjälpa dig att hyra ut din befintliga bostad eller hjälpa dig att hitta en bostad att hyra. Använd gärna vår sökfunktion om du vill hitta en bostad på ett snabbt effektivt sätt. Om ni vill veta mer om vilka regler som gäller när man hyr eller hyr ut sin bostad kan ni läsa mer i våran blogg här på sidan. 

Hyra bostäder i Oxie i form av rum

Du som vill ha en så låg bostadshus utgift som möjligt kan välja ett alternativ som att hyra ett rum i Oxie. Genom att hyra ett rum i en befintlig bostad får du givetvis ett privatrum att uppehålla dig i när du vill dra dig tillbaka och härligt egentid, men samtidigt delar du de gemensamma utrymmena med de andra såsom kök, vardagsrum och toalett. Det gäller lite olika regler i olika kollektiv och därför gäller det att undersöka vilka regler som gäller innan du tackar ja till ett boende om du tänkt dig att hyra ett rum i Oxie. 

Du kan enkelt använda den smarta sökfunktionen här på BostadsZonen om du letar efter en lägenhet, hus, radhus eller studentbostad i Oxie. Det väljer enkelt vilken boendeform du letar efter, antal kvadratmeter och en budget som passar din hushållskassa. Sedan sorterar sig sidan automatiskt och du kan enkelt välja en ny drömbostad här från BostadsZonen till dig själv i Oxie.