Ronneby – bostad Ronneby

På östkusten ligger natursköna Ronneby kommun med cirka 30 000 invånare och i tätorten cirka 15 000, och här får  du allt du behöver i vardagen. Samtidigt får du naturskön omgivelser nära inpå och den vackra Ronneby ån som tätorten har växt upp runt omkring. 

Här på BostadsZonen hittar du hus, lägenheter samt radhus och studentbostäder i Ronneby. Ronneby är ett perfekt val för dig som studerar eller arbetar i Karlskrona men vill få mer bostad för dina pengar. Samtidigt kan det vara ett bra alternativ om du vill bo billigare än du gör idag eftersom bostadspriserna i Ronneby är lägre än vad de är i Karlskrona. 

Du tar dig enkelt in till Karlskrona med Öresundståget på cirka 20 minuter och om du kör bil eller tar buss får du räkna med en halvtimme på E22:an. Det är med andra ord goda kommunikationer mellan Ronneby och Karlskrona vilket gör det till ett upplagt alternativ för dig som har tänkt att pendla. 

Lediga lägenheter i Ronneby

Lägenheter i Ronneby är en av de vanligaste bostadsformerna och det finns hyreslägenheter som är dedikerade till studerande och helt vanliga lediga lägenheter i Ronneby. Vad du söker efter beror på dina önskemål. Här på BostadsZonen hittar du många lediga lägenheter i Ronneby som passar alla. Välj mellan 1:or, 2:or, upp till 5:or beroende på hur stor bostadsyta och antal rum du söker efter. 

Om du vill veta mer om vad som gäller när man hyr eller hyr ut sin bostad kan du ta en titt på våran blogg här på BostadsZonen. Där hittar du massor av information om att hyra lediga lägenheter i Ronneby eller hyra ut bostäder i andrahand. Samtidigt kan du ta del av tips och tricks om du ska hyra lediga lägenheter i Ronneby eller hyra ut en bostad i andra hand. 

Hyra radhus i Ronneby

Om slutstationen är ett hus eller en villa är ofta stoppet innan ett radhus. Ett radhus är det bästa av två världar för många. Dels får du mycket boyta att bo på samtidigt behöver du inte bekymra dig om en stor trädgård som du behöver ta hand om och lägga tid på. I ett radhus får du ofta en liten plätt framför eller bakom huset där du får möjlighet att äta frukost i morgonsolen eller grilla middagen när det kommer främmande på besök. 

Här på BostadsZonen hittar du många radhus och lediga lägenheter i Ronneby i olika storlekar att välja mellan. Du kan enkelt klicka i radhus i sökfunktionen här på sidan för att endast bli presenterat för de radhus som finns i vårt utbud om diu inte vill titta på lediga lägenheter i Ronneby. 

Hyra hus i Ronneby 

Vill du kunna njuta av sommardagar i trädgården, låta barnen leka när du gör middag eller kunna släppa ut hunden eller katten från altandörren, så kan ett hus vara en av de bästa alternativen du har att välja mellan. Samtidigt får du mycket boyta när du väljer att hyra ett hus i Ronneby och det gör det till ett bra val för många barnfamiljer. 

Med ett hus får du möjlighet att skapa ett liv som passar dina och din familjs behov fullt ut. Samtidigt erbjuder ett hus många kvadratmeter att bo på och det gör att alla i bostaden får utrymme att bo och leva utan att behöva begränsa sig.  

Hitta rum att hyra i Ronneby

En av de billigaste bostadsformerna är att hyra ett rum i en befintlig bostad men det finns också lediga lägenheter i Ronneby. När du hyr ett rum delar du de gemensamma utrymmena som kök och badrum med de övriga boende. Samtidigt har du alltid ditt privata rum som du kan dra dig tillbaka på om du vill ha lugn och ro. När du hyr ett rum får du en låg boendekostnad, men samtidigt ett bra boende och många gånger större än om du hade haft din egen lägenhet. Här på BostadsZonen kan du enkelt hitta ett rum att hyra i Ronneby genom att klicka i hyra rum i sökfunktionen här på sidan. 

Hyra hus i Ronneby eller annan bostad 

Oavsett om du vill hyra lediga lägenheter i Ronneby eller hyra ut din bostad i Ronneby kan du alltid vända dig till oss på BostadsZonen. Vi har lång erfarenhet av uthyrning av lediga lägenheter i Ronneby och vet vad som gäller. Du kan med fördel ta en titt i våran blogg om du vill läsa mer om vilka regler som gäller när man hyr hus i Ronneby eller hyr ut sin bostad i andra hand. Det finns alltid en massa bra tips att ta del av så tveka inte att klicka dig in på våran blogg om du vill veta mer om uthyrning av bostadsrätt i Ronneby.

Börja med sökfunktionen 

Här på BostadsZonen bjuder vi på många lägenheter, radhus och hus i Ronneby. Du kan enkelt använda vår smarta sökfunktion här på sidan, med den kan du välja vilken boendeform du söker efter, hur många kvadratmeter du letar efter samt vilken prisnivå som passar din hushållskassa. Sedan sorterar sidan sig automatiskt och du kan enkelt få en god översikt av det aktuella utbudet av att hyra hus i Ronneby. Det ger dig en snabb koll på vilka priser du kan räkna med på bostad i Ronneby.