Strängnäs bostäder

Strängnäs är en härlig liten ort som ligger ut till Mälaren på ett gediget avstånd från huvudstaden. I takt med att bostadspriserna har drivits upp i Stockholm väljer allt fler att flytta utanför staden. Tack vare de goda pendlingsmöjligheterna har orter som Strängnäs blivit ett bra alternativ för personer som vill ha mycket boende för mindre pengar, än vad det kostar att bo i Stockholm. 

Här på BostadsZonen hittar du studentlägenheter, radhus, rum och hus att hyra i Strängnäs. På 45 minuter kan du ta dig från Strängnäs till Stockholm med tåget och stationens centrala placering i staden gör det enkelt att pendla fram och tillbaka från Stockholm om du till exempel arbetar i huvudstaden. 

Bostad i Strängnäs för studerande

Du som studerar välja bostad i Strängnäs och hitta en billigare studentlägenhet eller ett studentrum om du inte vill lägga så mycket pengar på ditt boende som du skulle behöva göra om du skulle bo centralt i Stockholm. 

Här på BostadsZonen erbjuder vi bostad i Strängnäs i form av studentboenden. Att studera innebär att man har en mindre budget att förhålla sig till och därför kan ett studentrum vara ett bra alternativ om du vill spara en rejäl slant varje månad. Pengar som du sedan kan lägga på nöjen, kläder eller någonting helt annat. Om du ska hyra ett rum tillsammans med andra studerande kan det alltid vara bra att titta närmare på hur det fungerar här. 

Hyra hus eller lägenhet i Strängnäs

Du får mycket bostad i Strängnäs för dina pengar, du som vill bo i hus tillsammans med din familj kan med fördel titta närmare på möjligheterna som finns med bostad i Strängnäs. Ett hus ger en enorm frihet att inreda och bo precis som man vill. Kanske vill du ge barnen varsitt rum, skapa ett hemmakontor och kunna hänga ut tvätten i trädgården. 

Samtidigt bjuder en trädgård på mycket social samvaro. Att bjuda hem vänner och bekanta och ha middag i trädgården är någonting som hör den svenska sommaren till. Samtidigt kan barnen leka i trädgården på ett säkert och roligt sätt, vilket ger dem frihet.  

Om du är ute efter bostad i Strängnäs i form av ett hus i Strängnäs kan du enkelt använda vår smarta sökfunktion här på sidan och söka fram just det hus som uppfyller dina önskemål och behov. Välj mellan antal rum, pris och storlek för att hitta just ditt drömboende här på BostadsZonen. 

Radhus Strängnäs

Du som inte är redo för ett helt hus kan välja att titta på ett mellanting. Radhus är en fantastisk möjlighet att få det bästa av två världar. Å ena sidan får du en boendeform som påminner om att bo i lägenhet, samtidigt får du fördelarna med att ha en liten trädgård på fram eller baksidan av radhuset. Trädgården ger dig möjlighet att dricka morgonkaffet i solen eller äta frukost tillsammans med barnen innan de åker till skolan. Med ett radhus får du samtidigt inte en lika stor trädgård som du får i ett hus och slipper därför ett tungt trädgårdsarbete. 

Här på BostadsZonen hittar du många bostäder i Strängnäs i form av radhus i olika storlekar. Om du vill hitta ett radhus för den lilla familjen, kan en 4:a vara ett bra alternativ. Du som behöver fler rum kan titta närmare på radhus med 5 rum, då finns det möjlighet att ge barnen var sitt rum samt skapa ett eventuellt pysselrum eller någonting annat som ni i familjen skulle vilja ha. 

Lediga lägenheter i Strängnäs

Oavsett om du är ute efter att hyra ett hus, radhus eller hyra lediga lägenheter i Strängnäs, kan du få hjälp här på BostadsZonen. Vi har ett stort urval av lägenheter i Strängnäs och radhus samt studentlägenheter att välja mellan. Om du däremot vill hyra ut ditt hus eller din lägenhet kan du också ta hjälp av oss. Genom att lägga upp en annons här hos oss kan du hyra ut din bostad till förmånliga priser både för dig och den som hyr. Behöver du hjälp med kontrakt och regler hittar du en hel del i våran blogg här på sidan. 

Den vanligaste boendeformen i Sverige är lägenheter och om du vill hitta din första lägenhet när du ska flytta hemifrån kan du ta hjälp av oss på BostadsZonen. Här kan du hitta en fin etta eller tvåa som är en bra storlek för ditt första boende. Det finns mycket att tänka på när man ska flytta hemifrån. 

Om du inte är redo att bo ensam kan du alltid välja en lite större lägenhet och dela tillsammans med en kompis eller en studiekamrat. 

Bo och leva i hyreslägenheter i Strängnäs 

Om du idag bor i Stockholm men våndas över de höga bostadspriserna kan du prova på att ta en hyresrätt i Strängnäs. En lägenhet i Strängnäs ger dig mycket boende för dina pengar och om du vill testa att hyra ett hus, radhus eller en lägenhet, hittar du det du är ute efter här på BostadsZonen. Använd vår smarta sökfunktion här på sidan för att hitta t ex en lägenhet i Strängnäs.