Sundbyberg

Välj och vraka bland bostäder i Sundbyberg

I de yttersta delarna av Stockholm finner vi Sundbyberg, en av de mer populära förorterna att bosätta sig i för ett gott liv. Här bor du centralt med både pulserande storstadsliv och lugnare villaområden i närheten av varandra. Stockholm central ligger bara en kvart bort och nås enkelt med både tunnelbana och pendeltåg. Att ha hyresrätt i Sundbyberg är perfekt för den som ändå vill komma lite utanför citys bullrande trafik och larm, och söker lite mer lugn och ro. Här är dessutom bostadspriserna något lägre än i innerstan. 

Sundbyberg är en egen kommun med drygt 50 000 invånare. Trots att det till ytan är Sveriges minsta kommun så är det en av landets allra mest växande – det myllrar av liv här. De goda kommunikationerna, lockande arbetsmöjligheterna och de nya bostadsprojekten borgar för att man ska trivas och växa med sin familj. Det går att hitta bostäder i Sundbyberg för allas tycken och smak.

Är man intresserad av att hyra någon av alla hyresrätter i Sundbyberg finns det ett kommunalt bostadsbolag att ställa sig i kö hos, men det finns även otaliga privata aktörer att vända sig till. Det kan ibland kännas som en övermäktig uppgift att leta bostad, och det gäller särskilt i storstadsområdena. För att göra ditt bostadsletande i Sundbyberg enklare finns BostadsZonen. Vi har samlat alla lediga hus och lägenheter i Sundbyberg på en och samma sida. Smart va?

Hitta din nästa lägenhet i Sundbyberg

En stor fördel med att leta bostad, i en så tätbebyggd del av landet som Sundbyberg befinner sig i, är att utbudet är stort. Det gäller särskilt för dig som är intresserad av att hyra lägenhet i Sundbyberg. I Sundbyberg finns en lägenhet för alla. Här är prisbilden något lägre jämfört med inne i city, och med lite tur går det att hitta en liten lägenhet för omkring 4 000 kr. Det kan vara en bra start för dig som är ny på bostadsmarknaden och kanske flyttar hemifrån för första gången. Håll dock koll på kontraktstiden – många lägenheter hyrs ut under korta perioder medan andra är mer eller mindre permanenta.

Hitta en fin studentlägenhet eller ett rum i Sundbyberg

Stockholm och Sundbyberg myllrar av studieliv. Här finns universitet och högskolor, yrkesutbildningar och gymnasieskolor som lockar studenter från hela landet. Att bosätta sig i en hyresrätt i Sundbyberg kan vara ett smart sätt att spara pengar jämfört med att bo innanför tullarna. Den väl utbyggda kollektivtrafiken tar en ju från A till B på ett smidigt sätt. Det finns många alternativ för dig som söker efter en studentlägenhet i Sundbyberg. Studentområdena är ofta trevliga, där många influenser utifrån är med och bidrar till en internationell atmosfär. 

Är du en social och utåtriktad person kan det dessutom vara väl värt att spana in något av alla rum som finns att hyra i Sundbyberg. Genom att hyra in sig hos en familj eller ett par i en lägenhet eller ett hus, delar ni på de gemensamma kostnaderna, och får på så vis mer kvar i plånboken vid slutet av månaden. Det är dessutom ett utmärkt sätt att lära känna nya bekantskaper och få ett socialt sammanhang i staden, något som kan vara särskilt viktigt för nyinflyttade.

Hus eller radhus? Sundbyberg har en bostad för dig

Allas behov ser olika ut. Kanske har du vuxit ur din lägenhet och söker efter något större, samtidigt som du vill ha nära till vänner och jobb i Stockholm? Det finns en del hus att hyra i Sundbyberg. Med lite tur hittar du en grön oas mitt i staden, där du och resten av familjen har möjligheten att breda ut er och leka fritt. Har du en dröm om en trädgård där det går att odla grönsaker till husbehov, och kanske skaffa det där husdjuret ni alltid drömt om? Huset är för många den ultimata frihetskänslan. Andra nöjer sig med ett bekvämt radhus i Sundbyberg, som kombinerar det bästa av två världar – känslan av att bo i lägenhet fast med en liten täppa med gräs att kliva rakt ut i. Radhus är ett trevligt alternativ till hus, och i Sundbyberg finns ett brett urval att välja bland. 

Gå på jakt efter din nästa hyresrätt i Sundbyberg

Oavsett vilken boendeform du intresserar dig för finns det möjligheter i Sundbyberg. Kanske kollar du på lägenheter i Sundbyberg, eller så kanske du är på jakt efter ett fint radhus. Men det kan vara svårt att hitta rätt i bostadsdjungeln. BostadsZonen har samlat alla lediga objekt på en och samma sida för att göra det enklare för dig.

Med det smarta verktyget kan du filtrera objekten utifrån önskade sökkriterier. Kanske har du en idé om hur många kvadratmeter du vill på bo? Eller vilken maximal hyra du kan tänka dig att betala? Det här kan du enkelt ange och därmed bli presenterad för ett urval som passar just dig. På så sätt kommer du ett steg längre i jakten efter din nästa hyresrätt i Sundbyberg.