Upplands Väsby

Upplands Väsby har bostäder med nära till allt

På ett perfekt läge i Svealand, mellan Stockholm och Sveriges fjärde största stad Uppsala, ligger tätorten Upplands Väsby. Med omkring 40 000 invånare erbjuder Upplands Väsby bostäder för den som vill ha nära till allt. Huvudstaden ligger blott en resa på 25 minuter bort och nås enkelt med bil via E4:an som löper genom Upplands Väsby. För den som jobbar eller pluggar i Uppsala är restiden endast 40 minuter. Med pendeltåget tar du dig bekvämt i båda riktningarna. Ska du ge dig ut i världen är flygplatsen Arlanda dessutom ännu närmare – bara 13 km från Upplands Väsby!

Den väl utbyggda infrastrukturen gör Upplands Väsby till ett upplagt ställe att slå sig ner för den som vill ha nära till allt. Det passar den som enkelt vill kunna ta sig mellan jobb, studier och vänner i Mellansverige och resten av världen. I Upplands Väsby blomstrar näringslivet, här finns goda arbetsmöjligheter och nya bostadsområden planeras i takt med att orten etablerats som populär tillflyttarort. Ortens relativt lilla storlek ger en härlig småstadskänsla som lockar många barnfamiljer som söker lugnet här. 

Upplands Väsby har en bostad till alla, oavsett vilken boendeform man intresserar sig för. Här finns fina moderna villor, äldre charmiga hus, nyproducerade bostadsrätter och smarta boenden för studenter. För den som är intresserad av att hyra bostad i Upplands Väsby finns ett kommunalt bostadsbolag som man kan vända sig till, men det finns även en mängd privata uthyrare.

Hyr lägenhet i Upplands Väsby

Lägenhet som boendeform passar många storstadsälskare som älskar att uppleva nya saker och ha ett rikt socialt umgänge. Med en hyresrätt får du dessutom ännu större frihet. Att hyra lägenhet i Upplands Väsby är därför ett populärt alternativ bland många unga, som är ganska rörliga och nya både på bostads- och arbetsmarknaden. Du kan hyra en enkel lägenhet i Upplands Väsby för under 4 000 kr i månaden – betydligt billigare än vad man kan räkna med när man rör sig närmare Stockholm. Med sitt boende i Upplands Väsby får man dessutom förmånen av att ha nära till Uppsala och till de naturupplevelser som går att ta del av omkring Mälaren och Svealands inland.

Är du student och lever på en stram budget går det att hitta många lägenheter i Upplands Väsby som du faktiskt har råd med. Många av lägenheterna är renodlade studentlägenheter, medan andra lämpar sig väl för ändamålet. Med en studentlägenhet i Upplands Väsby kan du spara pengar varje månad, pengar som vi gissar att du hellre lägger på annat.

Bo socialt och hyr ett rum i Upplands Väsby

För den som vill ha möjligheten att rentav spara ännu mer på månadshyran, eller som gärna bor tillsammans med andra människor, vill vi tipsa om alternativet att hyra ett rum i Upplands Väsby. Med den här boendeformen bor man ofta i ett avgränsat rum i ett hus eller en lägenhet, och delar ytor såsom kök och badrum med andra. Det passar den som gärna har människor runt omkring sig och inte trivs med att vara ensam. Man ska dock komma ihåg att det inte alltid är helt friktionsfritt att bo ihop med andra människor, hur trevliga de än må vara. Ett bra råd är därför att tillsammans utarbeta tydliga städrutiner och regler för vad som ska gälla i det gemensamma hushållet.

Testa på att bo i hus eller radhus

En del trivs dock bättre med andra boendeformer och värdesätter större yta och möjligheten att få leva mer avskild med sina nära och kära. Kanske har familjen vuxit ur sin lägenhet och vill ha möjligheten att leka fritt? För den är möjligheten att hyra ett hus i Upplands Väsby ett perfekt alternativ. Från 15 000 kr och uppåt kan du varje månad bo bekvämt och tryggt med en stor trädgård omkring dig.

Glöm heller inte bort möjligheten att testa på att bo i radhus i Upplands Väsby. Radhuset är perfekt för den som tröttnat på att bo i lägenhet, men kanske tycker att steget till eget hus känns stort. Att hyra sitt radhus är också perfekt för den som gärna vill testa på livet som husägare, men kanske ännu inte har råd att köpa sitt eget.

Sök bland lediga lägenheter i Upplands Väsby

Det kan vara svårt att hitta sitt nästa boende, men med BostadsZonen blir det lite enklare. Vi har samlat alla lediga lägenheter, hus och rum i Upplands Väsby på en och samma sida, för att ge dig en klarare överblick över vad som finns att hyra. Med den smarta sökfunktionen på sidan kan du enkelt välja att sortera fram objekt som passar dig och din familjs behov. Du kan exempelvis välja att endast visa lediga lägenheter i Upplands Väsby eller ställa in önskad boendestorlek och maximal månadshyra. Allt för att anpassa urvalet efter dina kriterier och göra processen enklare för dig, helt enkelt.