Hyresbostäder i Västerhaninge - hitta boendet du letar efter 

I Västerhaninge bor du till billig peng samtidigt som du har nära till pendling vidare ut i Sverige och till närliggande orter. Stockholm med alla dess möjligheter ligger bara drygt 2 mil härifrån. Du tar dig enkelt till huvudstaden med pendeltåget. I Västerhaninge ligger ett centrum där du kan ta del av all tänkbar service som till exempel Systembolaget, kaféer och små butiker.

De flesta arbetstillfällen finns inom den offentliga sektorn, handel och även inom industrin som ligger i Håga industriområde. 

Västerhaninge kyrka är en vacker byggnad som uppfördes på 1200-talet. Trots att den har drabbats av flera bränder finns den fortfarande kvar med ett rejält kyrktorn, en sakristia och en vacker altartavla med glasmålningar. Det finns även ett mormontempel på orten som invigdes av Gordon B. Hinckley på 80-talet. Detta tempel är ett av få i hela Skandinavien. 

I Västerhaninge finns det gott om möjligheter att njuta av naturen då du enkelt får tillgång till badplatser och olika strövområden där du kan promenera och löpträna. De som är intresserade av livet på landet kan med fördel besöka Berga gård där du kan få besöka söta djur under de så kallade Bergadagarna. 

Hyra bostad i Västerhaninge

Om du önskar hyra bostad i Västerhaninge finns det ett flertal möjligheter då det finns både bostadsrätter, villor och hyresrätter. Det har på senaste tiden vuxit fram nya bostadsområden som till exempel Ribby ängar, Skarplöt och Nedersta. Stadsdelen Ribby har ett eget centrum med frisör, matbutik och restaurang. Det ligger även skolor här för alla åldrar och en ridskola. Det är enkelt att ta sig vidare med buss till Västerhaninge station.