Registrera
BostadsMatcharen
och hitta din
hyresbostad

Registrera BostadsMatcharen

Vad kan BostadsMatcharen
hjÀlpa dig med?

Med BostadsMatcharen fÄr du mail nÀr det finns nya hyresbostÀder som uppfyller dina specifika sökkriterier. BostadsMatcharen registrerar nÀmligen dina önskemÄl för hyresbostÀder och jÀmför dem med alla de nya lÀgenheter som lÀggs upp regelbundet. Du behöver dÀrför inte gÄ in pÄ hemsidan dagligen för att uppdatera dig pÄ utbudet.

EfterfrĂ„gan pĂ„ nya hyresbostĂ€der Ă€r stor - sĂ€rskilt i större stĂ€der som Malmö, Göteborg och Stockholm. Även pĂ„ andra stĂ€llen i landet Ă€r utbudet litet och dĂ€rför gĂ€ller det att snabbt komma in i matchen nĂ€r det Ă€r dags att leta efter ny bostad.

Med BostadsMatcharen ser du till att inte gÄ miste om spÀnnande hyresbostÀder och kan ta kontakt med hyresvÀrden snarast möjligt efter att annonsen lagts upp pÄ BostadsZonen.

Hur fÄr jag ut sÄ mycket som möjligt
av BostadsMatcharen?

NÀr du registrerar BostadsMatcharen rekommenderar vi att du anger sÄ specifika sökkriterier som möjligt. PÄ det viset fÄr du de allra mest skrÀddarsydda förslagen pÄ mail nÀr nya hyresbostÀder matchar dina kriterier.

Du bör vara uppmÀrksam pÄ att resultatet blir bÀttre om du anger realistiska och inte alltför avgrÀnsade kriterier.

Det kan dÀrför vara en god idé att ange e hyra som Àr maxgrÀnsen för vad du klarar av att betala varje mÄnad, Àven om du hoppas pÄ en billigare bostad.

Ett annat förslag Àr att utvidga ditt sökomrÄde mer Àn vad du hade tÀnkt frÄ början. I stÀllet för att ange ett enda postnummer kan det vara en god idé att söka efter en hyresbostad i hela kommunen i stÀllet.

Du fÄr dÀrmed en bild av utbudet i omrÄdet du söker bostad i. Det blir enklare att stÀlla in och redigera dina bostadsönskemÄl nÀr du vet vad man fÄr för pengarna i omrÄdet.

Registrera BostadsMatcharen

Fyll i din profil pÄ BostadsZonen och
öka
dina chanser att hitta en framtida hyresbostad!

HyresvÀrdarna fÄr meddelanden frÄn mÄnga olika bostadssökande och det Àr dÀrför viktigt att din Profil sticker ut nÀr du tar kontakt.

Vi rekommenderar dÀrför att du fyller i din Profil pÄ BostadsZonen sÄ att hyresvÀrden kan fÄ en bild av dig som hyresgÀst.

PÄ sÄ vis ökar du chanserna för att hyresvÀrden lÀgger mÀrkte till just DIG och ditt mail.

Fyll i din Profil hÀr

LÀgg upp en Bostadssökarannons

En bostadsannons Àr en annons som skapats av dig, som hyresvÀrdarna kan hitta nÀr de söker efter en framtida hyresgÀst till bostaden. Det gör det möjligt för en hyresvÀrd med en bostad som matchar dina kriterier att ta kontakt med dig via din Bostadssökarannons.


Det ökar dina chanser för att hitta en hyresbostad.

LÀgg upp en Bostadssökarannons

BostadsZonen Blogg

I vÄr blogg finner du en rad olika relevanta artiklar om allt pÄ Àmnet hyresbostÀder. Du hittar bland annat artiklar om vad en bostadsansökan ska innehÄlla, vad som ska finnas pÄ flyttlistan och en massa annat!

VĂ„r kundservice

Vi hjÀlper dig med bostadsletande eller uthyrning.

Kontakta oss gÀrna om du har nÄgra frÄgor.

Kontakta oss hÀr


frÄn bostadssökande

Vi har samlat merparten av alla hyresbostÀder i Sverige pÄ BostadsZonen. Om du letar efter en hyresbostad kan du dÀrför enkelt söka efter hyresbostÀder och ta kontakt med hyresvÀrdarna hÀr. Du kan ocksÄ lÀgga upp en Bostadssökarannons sÄ att hyresvÀrdar smidigt och gratis kan kontakta dig om de har en hyresbostad som matchar dina sökkriterier.

NÀr du tar kontakt med en hyresvÀrd för att hyra hens hyresbostad Àr ofta ansökningens kvalitet avgörande. Det brukar nÀmligen vara huggsexa om lÀgenheterna.

Se hur du skriver den perfekta bostadsansökningen hÀr

Om du Àr pÄ jakt efter en hyresbostad med en gÄng Àr allt du behöver göra att kickstarta bostadsletandet hÀr, samt klicka i att du söker inflyttning snarast. Ett annat tips Àr att registrera BostadsMatcharen sÄ att du fÄr automatiska meddelanden nÀr det finns nya lÀgenheter som matchar dina sökkriterier. Det Àr ocksÄ en god idé att lÀgga upp en Bostadssökarannons sÄ att hyresvÀrdarna kan kontakta dig direkt nÀr de letar efter hyresgÀst.

Om du letar efter hyresbostad pÄ BostadsZonen gÄr det att kontakta hyresvÀrdarna via deras bostadsannonser.

PÄ BostadsZonen hittar du ett stort utbud av olika hyresbostÀder i hela Sverige. Starta bostadsletandet hÀr, dÄ du enkelt kan fylla i dina preferenser för din framtida hyresbostad.