Registrera
BostadsMatcharen
och hitta din
hyresbostad

Registrera BostadsMatcharen

Vad kan BostadsMatcharen
hjälpa dig med?

Med BostadsMatcharen får du mail när det finns nya hyresbostäder som uppfyller dina specifika sökkriterier. BostadsMatcharen registrerar nämligen dina önskemål för hyresbostäder och jämför dem med alla de nya lägenheter som läggs upp regelbundet. Du behöver därför inte gå in på hemsidan dagligen för att uppdatera dig på utbudet.

Efterfrågan på nya hyresbostäder är stor - särskilt i större städer som Malmö, Göteborg och Stockholm. Även på andra ställen i landet är utbudet litet och därför gäller det att snabbt komma in i matchen när det är dags att leta efter ny bostad.

Med BostadsMatcharen ser du till att inte gå miste om spännande hyresbostäder och kan ta kontakt med hyresvärden snarast möjligt efter att annonsen lagts upp på BostadsZonen.

Hur får jag ut så mycket som möjligt
av BostadsMatcharen?

När du registrerar BostadsMatcharen rekommenderar vi att du anger så specifika sökkriterier som möjligt. På det viset får du de allra mest skräddarsydda förslagen på mail när nya hyresbostäder matchar dina kriterier.

Du bör vara uppmärksam på att resultatet blir bättre om du anger realistiska och inte alltför avgränsade kriterier.

Det kan därför vara en god idé att ange e hyra som är maxgränsen för vad du klarar av att betala varje månad, även om du hoppas på en billigare bostad.

Ett annat förslag är att utvidga ditt sökområde mer än vad du hade tänkt frå början. I stället för att ange ett enda postnummer kan det vara en god idé att söka efter en hyresbostad i hela kommunen i stället.

Du får därmed en bild av utbudet i området du söker bostad i. Det blir enklare att ställa in och redigera dina bostadsönskemål när du vet vad man får för pengarna i området.

Registrera BostadsMatcharen

Fyll i din profil på BostadsZonen och
öka
dina chanser att hitta en framtida hyresbostad!

Hyresvärdarna får meddelanden från många olika bostadssökande och det är därför viktigt att din Profil sticker ut när du tar kontakt.

Vi rekommenderar därför att du fyller i din Profil på BostadsZonen så att hyresvärden kan få en bild av dig som hyresgäst.

På så vis ökar du chanserna för att hyresvärden lägger märkte till just DIG och ditt mail.

Fyll i din Profil här

Lägg upp en Bostadssökarannons

En bostadsannons är en annons som skapats av dig, som hyresvärdarna kan hitta när de söker efter en framtida hyresgäst till bostaden. Det gör det möjligt för en hyresvärd med en bostad som matchar dina kriterier att ta kontakt med dig via din Bostadssökarannons.


Det ökar dina chanser för att hitta en hyresbostad.

Lägg upp en Bostadssökarannons

BostadsZonen Blogg

I vår blogg finner du en rad olika relevanta artiklar om allt på ämnet hyresbostäder. Du hittar bland annat artiklar om vad en bostadsansökan ska innehålla, vad som ska finnas på flyttlistan och en massa annat!

Vår kundservice

Vi hjälper dig med bostadsletande eller uthyrning.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Kontakta oss här


från bostadssökande

Vi har samlat merparten av alla hyresbostäder i Sverige på BostadsZonen. Om du letar efter en hyresbostad kan du därför enkelt söka efter hyresbostäder och ta kontakt med hyresvärdarna här. Du kan också lägga upp en Bostadssökarannons så att hyresvärdar smidigt och gratis kan kontakta dig om de har en hyresbostad som matchar dina sökkriterier.

När du tar kontakt med en hyresvärd för att hyra hens hyresbostad är ofta ansökningens kvalitet avgörande. Det brukar nämligen vara huggsexa om lägenheterna.

Se hur du skriver den perfekta bostadsansökningen här

Om du är på jakt efter en hyresbostad med en gång är allt du behöver göra att kickstarta bostadsletandet här, samt klicka i att du söker inflyttning snarast. Ett annat tips är att registrera BostadsMatcharen så att du får automatiska meddelanden när det finns nya lägenheter som matchar dina sökkriterier. Det är också en god idé att lägga upp en Bostadssökarannons så att hyresvärdarna kan kontakta dig direkt när de letar efter hyresgäst.

Om du letar efter hyresbostad på BostadsZonen går det att kontakta hyresvärdarna via deras bostadsannonser.

På BostadsZonen hittar du ett stort utbud av olika hyresbostäder i hela Sverige. Starta bostadsletandet här, då du enkelt kan fylla i dina preferenser för din framtida hyresbostad.