Bromma

Bromma är en förort till Stockholm som nästan har växt ihop med innerstan. Från Bromma kan man enkelt ta sig kollektivt in till Stockholms centrala delar snabbt och enkelt med hjälp av tunnelbanan. Du har även åtskilliga bussar som går från Bromma in till centrala Stockholm. Restiden från Bromma in till Stockholm central ligger på cirka 15 minuter, beroende på hur mycket trafik det är. Det bor omkring 60 000 invånare i Bromma. Stadsdelen utmärker sig främst på grund av Brommas trädgårdsstad och närheten till vattnet.

Du kan enkelt köra från Bromma in till centrala Stockholm. Bromma är en naturskön stadsdel i Stockholms kommun och här hittar du mycket natur nära inpå. Du som inte vill bo i Stockholms innerstad, utan vill ha lite luft och grönt mellan husen kan med fördel välja att placera dig i Bromma. Vi är på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Bromma såväl som hus och radhus att erbjuda dig. 

Välja boende

Det kan vara svårt att veta vilken typ av boende som passar dig och din familj bäst. Därför kan det vara bra att sätta sig ner och tänka igenom vilka krav och önskemål man har på sin bostad innan man börjar bostadssökandet. När man väl är klar över vilka önskemål man har på boendet som familj, är det bara att sätta igång med bostadssökandet. 

Här på BostadsZonen kan du enkelt använda vår smarta sökfunktion på sidan för att hitta din nästa hyresrätt i Bromma eller bostadsrätt i Bromma. Om du letar efter lediga lägenheter i Bromma kan du enkelt välja lägenhet under bostadsform i sökverktyget. På samma sätt kan du välja bostadsyta eller en prisnivå som passar dig och din ekonomi. På så sätt blir bostadssökandet effektivt och enkelt här på BostadsZonen. 

Hyresrätter i Bromma för studerande

Är du studerande och vill bosätta dig i Bromma? I så fall har du kommit till rätt sida. Här på BostadsZonen erbjuder vi många bostäder i Bromma till studerande. Du kan enkelt leta efter lediga lägenheter i Bromma som passar studerande här på BostadsZonen genom att välja studentbostad i sökverktyget. När du skrollar ner på sidan hittar du många lediga lägenheter i Bromma som passar studerande i olika storlekar. 

Om du vill sortera bort lägenheter i Bromma som inte passar dig kan du enkelt välja antal rum eller bostadsyta som du önskar, likaledes kan du använda dig av prisnivå-funktionen och välja en prisnivå som passar din plånbok. 

Lediga lägenheter i Bromma 

Letar du efter lediga lägenheter i Bromma har du kommit till rätt plats. Här på BostadsZonen erbjuder vi många lediga lägenheter i Bromma och du kan enkelt hitta din nya drömbostad här hos oss. Genom att sortera resultaten på sidan kan du enkelt hitta lediga lägenheter i Bromma som lever upp till dina önskemål och krav. 

Börja med att välja kommun i sökverktyget, samt antal rum. Du kan sedan välja ett pris som passar dig och din familj. Sedan sorterar sidan sig automatiskt och presenterar dig för lediga lägenheter i Bromma som passar era behov. 

Vill du hyra rum i en lägenhet i Bromma?

Om vi vill sänka dina boendekostnader riktigt rejält kan du överväga att hyra ett rum i en befintlig bostad i Bromma. När man hyr ett rum i en lägenhet delar man ofta på de gemensamma utrymmena som kök och badrum. Det kan finnas olika regler som gäller när man hyr rum i olika bostäder i Bromma, därför kan det vara bra att man alltid hör sig för om vad som gäller innan man skriver under på sitt kontrakt om man ska hyra ett rum i en bostad i Bromma. 

Hitta radhus i Bromma

Kan du inte bestämma dig för om du vill bo i lägenhet eller i hus i Bromma? I så fall kanske du ska titta närmare på radhus. Radhus ger dig det bästa från båda världar. Dels får du en boende yta som påminner om en lägenhet, dels en liten trädgård på fram eller baksidan av radhuset. 

Det gör att du kan äta frukost med familjen på morgonkvisten när vädret tillåter och varför inte bjuda över grannarna på middag i trädgården. Om ni vill ha en liten köksträdgård finns det ofta även möjlighet för det och då ni får en liten plätt utanför radhuset. 

Hyra hus i Bromma

Du som varken vill ge avkall på boendeyta eller trädgård kan med fördel titta närmare på hus i Bromma. Om du vill hyra hus i Bromma kan du enkelt välja hus under bostadsform här på BostadsZonen. Du hittar många hus i Bromma i olika storlekar och i olika prisklasser. Priserna i Bromma ligger något under priserna inne i centrala Stockholm, men generellt är priserna i Stockholms län högre än genomsnittet i övriga landet.