Eksjö

Eksjö är centralort och en kommun i Jönköpings län. Historien om Eksjö går långt tillbaka i tiden och orten är känd för att ha inhyst både domstolar, lasarett och skolor i många år. I Eksjö centralort bor det cirka 11 000 invånare och i hela kommunen cirka 18 000 invånare. I Eksjö finner man en fin liten gågata med hus som för tankarna tillbaka i tiden. Kommunen har ett stort utbud av både skolor, gymnasium, dagis, sporthallar och mycket mer. 

I Eksjö hittar man både butiker, barer och restauranger, samtidigt är kommunikationerna relativt bra med resten av landet eftersom Eksjö ligger nära Nässjö där X2000-tågen stannar. 

Du kan ta Krösatåget in till Nässjö från Eksjö, och du får räkna med en restid på cirka 20 minuter. Om du vill åka hela vägen till Jönköping får du räkna med en restid på cirka en timme. I Nässjö kan du byta tåg till X2000 och snabbt ta dig söderut mot Malmö eller norrut mot Stockholm. 

I Eksjö hittar man både hus, radhus och lediga lägenheter som om du vill hitta en bostad i Eksjö har du många alternativ att välja mellan. Du kan enkelt använda vår sökfunktion här på sidan för att hitta bostäder i Eksjö snabbt och enkelt. 

Lägenhet i Eksjö 

Söker du lediga lägenheter i Eksjö privat så har du kommit till rätt sida. Vi på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Eksjö att välja mellan. Du hittar allt från ettor till sexor och beroende på var i Eksjö du vill bo, finns det många lägenheter att välja mellan. 

Om du letar efter lediga lägenheter i Eksjö kan du enkelt välja antal rum samt bostadsyta i sökverktyget här på sidan. Sidan sorterar sig automatiskt och du blir endast presenterad för lediga lägenheter som lever upp till dina önskemål och krav. 

Bostad i Eksjö med rum som uthyres

Om du är studerande och vill sänka dina boendekostnader riktigt rejält kan du överväga att hyra ett rum i en bostad. Antingen kan du tillsammans med vänner hyra en lägenhet eller någon av de bostäder i Eksjö som är lediga, och sedan dela på boendet – eller så kan du hyra in dig hos en familj som har ett rum över. 

Det är viktigt att tänka på att man ofta delar gemensamma utrymmen men de andra som bor i bostaden. Det betyder att du ska dela på badrum och kök med de du bor med. Om du och några vänner ska hyra en ledig lägenhet i Eksjö så kan det alltid vara bra att göra upp ett städschema. Du kan läsa mer i våran blogg om vad som gäller när man hyr eller hyr ut en bostad i andra hand. 

Lediga lägenheter i Eksjö för studerande

Söker du lediga lägenheter i Eksjö som passar studerande? I så fall har du kommit helt rätt. Vi på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Eksjö som passar studerande i olika storlekar. 

Det gäller att hålla utkik efter lediga lägenheter i Eksjö om du som student vill ha ett boende som passar bra både ekonomiskt och storleksmässigt. Om du är ute efter en så låg hyra som möjligt rekommenderar vi att du tittar på rum att hyra, men om du föredrar ett eget boende kan du titta efter lediga lägenheter i Eksjö som passar studerande. 

Vill du hyra hus i Eksjö?

Vi på BostadsZonen förmedlar många hus i Eksjö. Om du och din familj vill ha fullständig frihet och kunna springa in och ut i trädgården som ni känner för, samt låta barnen leka med sina fyrbenta vänner utomhus när vädret tillåter, så är ett hus en perfekt lösning. Det finns många hus i Eksjö att välja mellan i olika storlekar och du kan enkelt sortera sökresultaten här på sidan genom att använda vårt sökfunktion här på BostadsZonen. 

Hyr radhus i Eksjö

Om du vill ha ett boende som lever upp till alla era önskemål och krav är ett radhus en perfekt lösning. Ett radhus har nämligen både en liten trädgård på fram eller baksidan av radhuset samtidigt får ni en boendeyta som påminner om en lägenhet. Det som många tycker att de positiva med radhus är att man ofta bara får en liten trädgård och därför behöver man inte oroa sig för tungt trädgårdsarbete som tar åtskilliga timmar att hantera. 

När du söker lägenhet här på BostadsZonen kan det vara bra att du sätter dig ner och tänker igenom vilka behov du och din familj har. Ni kan sedan välja mellan antal rum, bostadsyta samt en prisnivå som passar er ekonomi. De sökresultat som visas på sidan lever upp till de önskemål och krav som ni har valt, vilket gör att bostadssökande det blir enkelt och effektivt.