Mora bostäder

I Dalarnas län hittar man Mora kommun med ca 20 000 invånare. I tätorten bor det omkring 12 000 invånare och Mora bjuder helt enkelt på allt man behöver och lite till, inte minst natursköna områden. Mest känt är det nog ändå för att vara slutdestination för självaste Vasaloppet. Mora ligger vackert placerat mellan Siljan och Orsasjön och befolkningstillväxten har varit positiv under de senaste åren.  

I Mora får man mycket bostad för sina pengar jämfört med de större städerna i Sverige. Här på BostadsZonen hittar du många lediga lägenheter i Mora samt radhus och rum att hyra. Du kan enkelt få en överblick över alla lediga lägenheter i Mora genom att scrolla ner här på sidan. Om du är ute efter en specifik bostadsform kan du enkelt välja det med vår smarta sökfunktion. Sidan sorterar sig då automatiskt och du blir endast presenterad för lediga lägenheter i Mora som lever upp till dina önskemål och krav i Mora. 

Om du pendlar till Rättvik eller Leksand har du bra kommunikationer från Mora i form av E45 som går ner till Göteborg och riksväg 70. Du kan även åka tåg till och från Mora, bland annat betjänar SJs X3000 tåg Mora station.  

Hyra lediga lägenheter i Mora

Vi på BostadsZonen har ett gott utbud av lediga lägenheter i Mora som ettor och tvåor, upp till femmor och sex-rummare. Du kan enkelt ta en titt på lediga lägenheter i Mora här på våran sida genom att använda den smarta sökfunktionen. Du börjar med att ange vilken ort eller bostadsområde du föredrar, sedan kan du enkelt välja mellan olika kriterier såsom prisnivå och antal rum. Om du söker efter en lediga lägenheter i Mora till studenter har du även möjlighet att närmare på det.

Hyra radhus i Mora

Om du tycker att en lägenhet blir för liten och ett hus blir för stort är förmodligen ditt bästa alternativ ett radhus i stället för att hyra lägenhet i Mora. Med ett radhus får du en liten plätt att du kan dricka morgonkaffet i solen och där barnen kan leka medans du står och gör middagen. 

Samtidigt får du god boendeyta för en lägre slant än du väljer att hyra ett helt hus till exempel. Om du vill ha ett radhus i Mora kan du titta närmare här på BostadsZonen. Vi på BostadsZonen erbjuder många radhus i olika storlekar i Mora. 

Hyra hus i Mora

Utöver många lediga lägenheter i Mora erbjuder staden många natursköna bostadsområden och om du är ute efter ett hus i Mora kan du med fördel scrolla ner här på våran sida. Du kan enkelt välja antal rum och boendeyta du önskar, så sorterar sidan sig automatiskt. Det gör att din sökning efter ett hus att hyra i Mora blir enkel och effektiv. Ett hus ger frihet att kunna bre ut sig på en stor boendeyta. Det finns både hus i två och tre plan, samt enplansvillor att välja mellan.  

Priserna varierar på hus i Mora och beror på hur stor boendeyta du söker efter. Om du vill bo större får du givetvis betala mer, än om du väljer ett mindre hus att bosätta dig i. Samtidigt kan du med vår sökfunktion välja hur lång tid du vill hyra – du får sedan endast upp alternativ som erbjuder den period du söker efter.  

Hitta rum att hyra i Mora

Att hyra rum är sannolikt den boendeform som är billigast när det kommer till bostäder i Mora. När du hyr ett rum i en bostad delar du gemensamma utrymmen med de andra som bor i bostaden. Det vill säga att du delar kök och badrum. 

Samtidigt får du en lägre hyra än om du har en bostad i Mora själv på egen hand vilket kan spara dig en hel del pengar varje månad. Därför är det ett bra alternativ för dig som studerar och har en mindre budget eller du som håller på att spara ihop pengar för att köpa din egen bostad till exempel. Om du vill hyra ett rum i Mora kan du ta en titt här på BostadsZonen, vi har många alternativ att erbjuda.  

Hyr bostad i Mora

Om du vill veta mer om vad som gäller när man ska hyra ut hyreslägenheter i Mora i andra hand, kan du ta en titt på våran blogg. Där kan du läsa mer om de regler som gäller och lite tips och tricks som är bra att ha i åtanke när man ska hyra ut sin bostad eller hyra en bostad i andra hand. Vi är på BostadsZonen hjälper dig gärna att hitta din nästa drömbostad. Hitta din nya bostad i form av en hyreslägenhet i Mora idag.

Vi på BostadsZonen tycker att det ska vara enkelt att hitta bostad i Mora och därför har vi skapat en sökfunktion här på våran sida som gör att det blir effektivt och enkelt för dig att hitta din nästa bostad. Du kan enkelt välja vilken bostaden du föredrar, vilken prisnivå du är ute efter, samt hur stor boyta du söker. När du klickar på sök, sortera sidan sig automatiskt och du blir presenterad för bostäder som lever upp till dina krav och önskemål. Det gör att ditt bostadssökande blir enkelt och effektivt.