Nynäshamn bostad

Den vackra knutpunkten i skärgården

Nynäshamn är en stad och kommun som befinner sig nästan sex mil söder om Stockholm, längst ut på halvön Södertörn, och är således en av de yttersta utposterna i Stockholms skärgård. Hit tar många stockholmare – och andra – sin tillflyktsort under varma sommardagar, för att söka det lantliga och idylliska. Traditionen av att hysa sommargäster lever kvar än idag, och är något som lever kvar i stadens själ.

Men att ha sin bostad i Nynäshamn permanent ska inte underskattas. Här samsas fina gamla villor, med fantastisk utsikt över Östersjön, med nybyggda lägenheter och småhusområden. Nynäshamn har bostäder för alla. Det strategiska läget gör även staden till en knutpunkt vad gäller trafik. Härifrån tar du enkelt pendeltåget till Stockholm City, och här går även färjor till Gotland, som alltså bara är några få timmar bort.

I Nynäshamn finns en kommunal bostadskö, men det går även att vända sig till en privat hyresvärd för att höra sig för om lediga lägenheter i Nynäshamn. För dig som av olika anledningar inte vill eller kan köpa en lägenhet i Nynäshamn finns det alltså goda möjligheter ändå. Här på BostadsZonen har vi samlat alla lediga objekt, så som hyreslägenheter i Nynäshamn. 

Det finns massor av lediga lägenheter i Nynäshamn

Vi vet inte varför du intresserar dig för att bo i en lägenhet i Nynäshamn, men vi vet att du inte är ensam.  Lägenheten är den perfekta bostadsformen för den som är på språng, den som lever ett stilla liv, den som precis flyttat hemifrån och den vars barn flugit ut för länge sedan. Kort sagt så är lägenheten en bostadsform som är allround, för alla. Någon kanske ser lägenheten som ett tillfälligt boende, medan andra vill bo kvar där resten av sina liv. Oavsett varför du kikar på lägenheter i Nynäshamn, så är du välkommen.

I Nynäshamn kan du hitta en enkel enrummare för omkring 5 000 kr i månadshyra, en rymlig 3:a för omkring 10 000 kr, och en pampig våning med åtta rum för över 20 000 kr i månaden. En hyresrätt i Nynäshamn är med andra ord ett prisvärt alternativ. Är du student finns det fina möjligheter att hitta en renodlad studentlägenhet som matchar dina behov av en enkel lya mede mycket för pengarna. Det är goda möjligheter att ta tåget eller annan kollektivtrafik till Stockholm eller Södertälje, och med naturen och havet in på knuten får du samtidigt ro till studierna.

Spara pengar med ett rum i Nynäshamn

Tycker du om att bo med andra och gärna delar på hushållssysslor så som städning och utrymmen så som badrum och kök, så är kanske hyra av ett rum något för dig. Det är uppskattat av sociala människor som får energi av att ha människor omkring sig. Du har såklart fortfarande möjligheten att stänga dörren till ditt rum bakom dig. Andra människor väljer att dela boende med andra och hyra in sig i ett rum i ett hus eller en lägenhet av ekonomiska skäl. Genom att dela på boendekostnaderna reducerar man en tung utgiftspost varje månad, och får pengar över till andra betydligt roligare saker. 

Hyr ett hus eller ett radhus i Nynäshamn

Värdesätter du din personliga integritet högre än så eller önskar leva mer privat med din familj, med ytor att röra sig på, så är ett klassiskt radhus något att överväga. Det innebär allt som oftast ett rymligt hus med flera rum och en liten anslutande trädgård där barn och hund kan springa av sig. Du har fortfarande närhet till grannar och kan bygga upp en fin granngemenskap. Fördelarna är många, och i Nynäshamn finns radhus att hyra för den som söker det.

Vill du ha ännu mer yta – kanske vill du kunna odla dina egna grönsaker i växthus och trädgårdsland, eller om familjen väntar tillökning – så finns det fina hus att hyra i Nynäshamn. Man behöver inte äga sitt hus som en del kanske tror, utan genom att hyra bostaden får du en chans att testa på att bo i ett område och se om det är något för dig. På så sätt kan familjen enkelt flytta vidare till en ny bostad, om en ännu bättre möjlighet uppstår. I Nynäshamn kan man hyra ett fint hus med fyra rum för omkring 10 000 kr i månaden. Det är inte mycket mer än vad man betalar för en hyreslägenhet. 

Hitta din nästa bostad i Nynäshamn

Det fördelaktiga läget med havet ett stenkast bort och med Stockholm på mindre än en timmas avstånd, gör Nynäshamn till ett bra alternativ för naturälskande familjer som vill leva ett aktivt liv. Med BostadsZonens smarta sökfunktion kan du hitta drömboendet för just dig. Välj vilken bostadstyp du intresserar dig av, hur många kvadratmeter du vill ha till ditt förfogande och vilken max hyra du kan tänka dig, och du blir presenterad för aktuella lediga objekt som passar just dig. Din resa startar här och nu.