Svedala

Svedala är en fin liten ort som har växt upp runt omkring den vackra Svedala kyrkan. Orten ligger cirka 20 minuter utanför Malmö och här på BostadsZonen hittar du lediga lägenheter i Svedala. I Svedala bor det omkring 20 000 invånare och befolkningen har ökat de senaste åren. 

Utöver bostäder i Svedala hittar du allt man behöver såsom affärer, bensinmack, skolor, fritidsgårdar och allt annat du behöver i vardagen. Samtidigt slipper man storstadsstressen och du som vill bo i Svedala kan glädja dig åt att bostadspriserna är lägre än vad man får räkna med om man bor inne i centrala Malmö. 

Sannolikt är det Svedalas praktiska placering, med bra kommunikationer in till Malmö, som har gjort att kommunen har upplevt en befolkningstillväxt de senaste åren. Om du kör bil kan du enkelt ta dig in till Malmö tack vare E65, som går från Simrishamn och in till Malmö. 

Om du väljer kollektivtrafiken så är det Pågatåget som gäller, men det finns även bussar som kan ta dig in till Malmö. Väljer du att åka med kollektivtrafiken får du räkna med 15 till 20 minuters resa in till Triangeln i Malmö. Om du kör bil blir restiden ungefär densamma, kanske något längre beroende på hur mycket trafik det är på vägarna när du kör.

Många barnfamiljer trivs bra i Svedala och det finns flera skolor, förskolor och fritidsgårdar att välja mellan. Utbudet är därför bra samtidigt som fritidsaktiviteterna kan tillgodoses. I Svedala finns det nämligen en stor sporthall och ett tillhörande badhus för både professionell simning och friluftsbad. 

Hyra hus i Svedala

Vill du hyra hus i Svedala eller hitta lediga lägenheter i Svedala kan du ta en titt här på BostadsZonen. Vi erbjuder många hus i Svedala och om du inte vill göra avkall på bostadsyta eller frihet, så är det hus som gäller. Med ett hus får du en stor yta att inreda och plats till allt du behöver för att kunna uppfylla dina krav och behov på din bostad. 

Om du väljer att hyra ett hus kanske du till och med får ett rum över och då kan du välja att hyra ut det till en studerande till exempel. Det är ett bra sätt att tjäna en extra slant, samtidigt är bostadspriserna på hus i Svedala mycket lägre än vad de är inne i Malmö. 

Få allt med ett radhus

Ett bra sätt att få det bästa från båda världar är att välja ett radhus i Svedala. Eftersom bostadspriserna i Svedala ligger långt under rådande priser inne i Malmö centrum, får du mycket bostad för dina pengar när du väljer att bosätta dig utanför Malmö. Ett radhus fungerar som en lägenhet men ser rent visuellt ser det ut som ett hus, som sitter ihop med ett annat hus. 

Ett radhus ger dig ofta möjlighet att skapa en liten köksträdgård på fram eller baksidan eftersom man ofta har en liten gräsplätt där. Här på BostadsZonen hittar du många radhus i Svedala

Lediga lägenheter i Svedala

Letar du efter lediga hyreslägenheter i Svedala har du kommit till rätt sida. Här på BostadsZonen hittar du många lediga lägenheter i Svedala och vi kan enkelt hjälpa dig att hitta ditt nya drömboende idag i form av en hyresrätt i Svedala. Använd gärna sökfunktionen här på sidan för att hitta din nya lägenhet i Svedala. Det finns olika områden i Svedala att välja bland, men oavsett var du väljer att din bostad i Svedala ska ligga, så har du alltid nära till allt. Hitta lediga lägenheter i Svedala här hos oss redan idag – ta hjälp av vår sida.

Bosätt dig som student i Svedala

När man är student har man ofta en mindre hushållskassa att röra sig med. Om du letar efter lediga lägenheter i Svedala har du kommit till rätt sida. Vi är på BostadsZonen kan hjälpa dig att hitta en ledig lägenhet i Svedala om du som studerande vill bosätta dig utanför Malmö, kanske för att spara en slant till hushållskassan. 

När du får en lägre hyra kan du lägga pengar på andra saker som du tycker är viktigare. Samtidigt kan du enkelt ta dig in till Malmö högskola eller vidare till Lunds universitet, om du studerar där, med hjälp av Pågatågen som går in till Triangeln eller Malmö central.

Hyra bostad i Svedala

Om du vill hyra eller hyra ut din bostad i Svedala kan du ta hjälp av oss på BostadsZonen. Här kan du enkelt hitta mer information om vad som gäller när man hyr ut sin bostad i andra hand. Ett bra tips är att ta en titt på vår blogg här på sidan.

Använd gärna sökfunktionen på sidan om du vill hitta lediga lägenheter i Svedala redan i dag. Du väljer enkelt vilken kommun du vill bosätta dig i och sedan sorterar sig sidan automatiskt och presenterar det för de alternativ som finns.