Gislaved

Gislaved är en kommun med cirka 30 000 invånare. I tätorten bor det cirka 10 000 invånare och befolkningstillväxten har varit stabil de senaste åren. Gislaved är placerad i Jönköpings län, söder om tätorten Jönköping som är residensstad i länet. Närmaste största ort är Värnamo som ligger utmed E4:an. Från Gislaved kan du ta dig med riksväg 27 upp till Borås eller ner till Värnamo. Om du väljer riksväg 26 kan du ta dig upp till Jönköping. 

Det finns kollektivtrafik från Gislaved både till Värnamo och Jönköping, och om du vill resa kollektivt är det buss som gäller. Enklaste sättet att ta dig till Jönköping är alltså med buss och du får räkna med en restid på cirka 1,5 timme. Om du ska åka till Värnamo med kollektivtrafiken kan du räkna med en restid på cirka en halv timme, beroende på hur mycket trafik det är på vägen. 

Även om tätorten Gislaved endast har 10 000 invånare så är det cirka 30 000 i hela kommunen, vilket gör att det finns ett bra utbud av både skolor, fritidsgårdar och dagis för barnfamiljer. Samtidigt hittar du både sporthallar och matbutiker som gör att du kan få dina behov tillfredsställda när det kommer till både sport och nöjen. 

Bostadspriserna i Gislaved är lägre än i de största städerna i Sverige, såsom Göteborg, Stockholm och Malmö. Om du vill få mer bostad för dina pengar kan du välja att hyra ett hus, radhus eller en lägenhet i Gislaved. Här på BostadsZonen har vi många lediga lägenheter, hus och radhus i Gislaved som uppfyller de krav du ställer på din bostad. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya drömboende redan idag.

Lediga lägenheter i Gislaved för studerande

Du som studerar är säkerligen van att vända på slantarna vid månadsskiftet, men om du vill se en förändring och få mer pengar över vid varje månadsslut, kan det vara all idé att titta på dina boendekostnader. Du som vill bo billigare kan med fördel titta närmare på lediga lägenheter i Gislaved som passar för studerande. Vi på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Gislaved i olika storlekar så det finns mycket att välja emellan. 

Lediga lägenheter i Gislaved privat

Vi på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Gislaved. Om ni är en nybliven barnfamilj kan en 3:a vara ett bra alternativ, då får ni kök, vardagsrum, sovrum samt ett extra rum till barnet. Om du ska flytta hemifrån och söker din första lägenhet kan en 1:a vara ett bra alternativ. Håll utkik efter lediga lägenheter i Gislaved. Med en 1:a får du en bostadsyta som passar en person, samtidigt får du en hyra som inte välter hela din hushållskassa. Generellt är bostadspriserna Gislaved billiga.

Hyr rum i bostad i Gislaved

Om du vill sänka dina boendekostnader riktigt rejält kan det vara all idé att hitta på att hyra ett rum i en befintlig bostad. Om du vill hyra lediga lägenheter i Gislaved tillsammans med vänner kan ni var och en få ett rum att bo i och sedan dela på de gemensamma utrymmena såsom kök och vardagsrum samt badrum. 

Det finns också andra alternativ för att hyra rum i bostäder, bland annat om du hyr in dig hos en familj som har ett rum över. Genom att hyra ett rum i en bostad får du ofta mycket boende för dina pengar samtidigt som du sänker dina boendekostnader riktigt rejält eftersom alla extrakostnader såsom vatten, värme, el och internet ingår i din hyra. Det gäller förstås att höra sig för om vad som ingår i just din hyra, när du ska hyra ett rum i en bostad Gislaved. 

Hyra ett radhus 

Vill du ha en boyta som påminner om en lägenhet, men inte vill ge avkall på en trädgård? I så fall är ett radhus bästa alternativ. Med ett radhus får du en boendeyta som påminner om en lägenhet, samtidigt får du ofta en liten plätt framför eller bakom radhuset, där du kan äta middag tillsammans med familjen eller grannarna. Samtidigt behöver du inte oroa dig för tungt trädgårdsarbete eftersom trädgården som hör till radhus ofta är av mindre karaktär. 

Om du letar efter bostad i Gislaved i form av ett radhus kan du använda dig av vårt sökverktyg här på sidan. Välj radhus under boendeform så sorterar sidan sig automatiskt och presenterar dig för de alternativ som finns. Du kan dessutom välja en prisnivå som passar dig och din plånbok. 

Vill du hyra hus i Gislaved har du många alternativ att välja mellan här på BostadsZonen. Vi har många hus i Gislaved i olika storlekar och du kan enkelt välja boendeyta eller antal rum med vår sökfunktion så blir du endast presenterad för alternativ som passar dina önskemål.