Hallstahammar

Hallstahammar ligger i Västmanlands län och är en liten bruksort som har växt upp omkring metallindustrin, som tidigare var stor på orten. Lite norr om motorväg E18, som går till Västerås, hittar man alltså Hallstahammar och där bor det 10 000 invånare. I hela kommunen bor det ungefär 15 000 invånare. Om man är en barnfamilj och vill ha mycket hus, radhus eller lägenhet för sina pengar, kan det helt enkelt vara en god ide att styra kosan mot Hallstahammar. 

Orten är helt enkelt en upplagd möjlighet för dig som ska jobba eller studera inne i Västerås. Två olika bussar tar dig från Hallstahammar in till Västerås och omvänt på ungefär 15 minuter. Om du väljer att köra bil kommer du snabbt ut på motorväg E18, som tar dig direkt in till Västerås och vidare till storstaden Stockholm – om du ska dit. 

Du som arbetar eller studerar inne i Stockholm city kan bosätta dig i Hallstahammar. SJs snabbtåg tar dig till Västerås och därifrån kan du ta bussen till Hallstahammar om du åker kollektivt, och om du kör bil är det motorväg hela vägen. Däremot kan avståndet kännas lite väl långt om du behöver pendla varje dag. Överväg därför hur mycket tid du vill lägga på din pendling kontra hur mycket bostad du vill ha för dina pengar. 

Hyra hus i Hallstahammar

Många barnfamiljer som kanske har ett, två eller flera barn har ofta en dröm om att bo i ett hus. Att kunna se barnen springa ut i trädgården och leka samtidigt som man står i fönstret och lagar middag eller låta ens fyrbenta vänner kunna springa in och ut, som det känner för, är ofta något som de flesta söker. 

Men huspriserna i både Västerås, och för att inte tala om Stockholm, har på senare år drivits upp ganska rejält och det kan vara svårt att få råd med ett hus som uppfyller alla de krav och önskemål som man har. Om du söker ett hus i Hallstahammar kan du vända dig till oss på BostadsZonen. Här hittar du lediga hus i Hallstahammar att hyra. 

Prova Hallstahammar om du studerar!

Oavsett om du är distansstudent eller går till högskolan varje dag, är du förmodligen van vid att vända på slantarna. Ett bra sätt att få mer pengar över i plånboken varje månad är att dra ner på en av dina största utgifter som troligtvis är din boendekostnad. Genom att bosätta dig utanför Västerås som studerande, kan du få mer pengar över i plånboken. Titta efter lediga lägenheter i Hallstahammar som passar studerande om du är intresserad av att spara en rejäl slant varje månad. 

Hyra rum – billigt boende

Om du är studerande och verkligen vill spara in på dina boendekostnader kan du överväga att hyra ett rum. Att hyra ett rum innebär att man delar ett boende antingen med en familj eller med andra personer. 

Det man ska tänka på är att man ofta delar gemensamma utrymmen såsom kök och badrum samt eventuellt vardagsrum. När man hyr ett rum kan det alltså finnas olika typer av bostadskoncept och det är bra att tänka över det innan man väljer att slå till. I vår blogg kan du läsa mer om saker som är bra att tänka på när man ska hyra rum

Så får du lägenhet i Hallstahammar

Söker du lägenhet i Hallstahammar? I så fall har du kommit till rätt sida. Vi på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Hallstahammar. Överväger du hur stor lägenhet i Hallstahammar du behöver så kan det vara bra att sätta sig ner och tänka igenom vilka behov du har. Söker du kanske lägenhet i Hallstahammar med ett extra rum, som du kan använda som kontor, eller är det två extra barnrum som är aktuellt för dig? Du kan ta hjälp av vår sökfunktion här på sidan om du letar lägenhet i Hallstahammar. Välj enkelt antal, boendeyta och prisnivå så sorterar sidan sig automatiskt efter dina val.

Bo i Radhus? Se här!

Det finns många radhus i form av bostadsrätter i Hallstahammar som du som privatperson kan hyra. Du kan enkelt titta efter hus i Hallstahammar om du söker ett helt hus att hyra. Om du har svårt att välja mellan hus eller lägenhet kan ett radhus vara ett bra alternativ eftersom du får lite av båda delar i ett radhus. 

Här på BostadsZonen hittar du många nya lägenheter i Hallstahammar att välja mellan och det är därför enkelt för dig att hitta ditt nya drömboende här hos oss. Använd sökfunktionen här på sidan för att hitta din nya bostad i Hallstahammar, oavsett om du söker lägenhet, hus eller radhus. 

Börja med att välja kommun eller område, välj sedan antal rum eller bostadsyta. Till sist kan du välja en prisnivå som passar din plånbok. Sidan sorterar sig automatiskt och du blir endast presenterad för alternativ såsom en ledig lägenhet i Hallstahammar som passar dig och din hushållskassa.