Haninge

Haninge kommun ligger söder om centrala Stockholm. Centralorten är Handen och i hela kommunen borde cirka 100 000 invånare. Haninge kommun sträcker sig faktiskt ända ut till skärgården och är en så kallad skärgårdskommun med många vackra små samhällen ut mot kusten. I Haninge kommun finns det ett stort utbud av kollektivtrafik in till centrala Stockholm. Du som kör bil kan enkelt ta dig in till centrala Stockholm via Skanstull på Södermalm. Du kör effektivt på riksväg 73 som går från Skanstull via Globen och Gullmarsplan mot Nynäshamn i söder.

I Haninge ligger bostadspriserna något lägre än vad de gör inne i centrala Stockholm. Det ska dock sägas att priserna i Stockholms län är högre än genomsnittet i resten av Sverige. Man får därför räkna med höga bostadspriser både vad gäller hus, radhus och lediga hyresrätter i Haninge. Om du söker bostad i Haninge kan du få hjälp av oss på BostadsZonen. Här på vår sida hittar du lediga hus lägenheter, radhus och andra bostäder i Haninge. 

Vill du pendla kollektivt in till Stockholm kan du med fördel ta pendeln. Du får räkna med en restid på mellan 40 och 50 minuter från Haninge station in till Stockholms central. På Stockholms central kan du enkelt byta till tunnelbanan via T-centralen och ta dig runt i Stockholms centrala stadsdelar där arbete, högskola eller gymnasium eventuellt väntar. 

Du som vill bo med närhet till skärgården kan med fördel välja att bosätta dig i Haninge. Här finns många naturområden och ett stort utbud av både nöjen och sporthallar. 

Haninge bostäder och lägenheter

Söker du bostad i Haninge kan du med fördel ta en titt här på BostadsZonen. Vi är på BostadsZonen erbjuder många bostäder i Haninge i form av lediga lägenheter, radhus och hus. Beroende på hur stor bostad i Haninge du söker, kan du enkelt välja mellan antal rum, bostadsyta samt en prisnivå som passar dig och din plånbok med vårt enkla sökverktyg här på sidan. 

Vi har många bostäder i Haninge i form av lediga lägenheter som du kan söka direkt. Du som planerar att flytta hemifrån och söker bostäder i Haninge som är lediga, kan med fördel titta efter lediga ettor. Om ni är en nybildad barnfamilj kan ni med fördel titta efter bostäder i Haninge som är lediga i form av treor eller fyror. Med en trea får ni kök, vardagsrum samt sovrum och ett extra rum till barnet. 

Haninge har lediga lägenheter och rum att hyra

Vill du sänka dina boendekostnader rejält när det kommer till bostäder i Haninge kan du med fördel välja att hyra ett rum. När du hyr ett rum i en hyresrätt i Haninge kan du antingen välja att dela en lägenhet tillsammans med dina vänner eller hyra in dig i en bostad i Haninge, exempelvis hos en familj som har ett rum över. 

Tänk på att ni ofta får dela på gemensamma utrymmen när du hyr ett rum i en bostad i Haninge. Det kan vara bra att se över en del gemensamma regler såsom ett städschema om du ska dela en bostad i Haninge tillsammans med vänner. 

Hyra lägenhet i Haninge för studenter

Att du studerande och trött på att äta pasta och tomatsås varje dag kan du med fördel se över dina boendekostnader. Boendekostnaderna är nämligen några av de största utgifterna för studerande och därför kan du med fördel titta på bostäder i Haninge för studerande. Vi på BostadsZonen har många lediga bostäder i Haninge för studerande i olika storlekar. 

Hus och lägenheter i Haninge Centrum 

Är du och din familj ute efter att hyra ett hus i Haninge har ni kommit till rätt sida. Vi på BostadsZonen förmedlar många hus i Haninge i olika storlekar och prisklasser. Om du vill göra din bostadssökning effektiv kan du enkelt välja en boendeyta samt en prisnivå som passar dig och din familj. Då blir sökresultaten sorterade och du blir endast presenterad för bostäder i Haninge som lever upp till era önskemål och krav. 

Radhus i form av hyresrätt i Haninge

Du som har svårt att välja mellan lägenheter och hus – båda har sina fördelar och nackdelar så om du vill ha det bästa från båda världar kan du välja radhus. Vi på BostadsZonen har många bostäder i Haninge i form av radhus i olika storlekar. När du scrollar ner här på sidan kan du ta en titt på de radhus som är lediga i Haninge idag och sedan välj utifrån de önskemål och krav som du och din familj har. 

Allt om att hyra ut i andra hand

Och du vill veta mer om vad som gäller när man hyr ut sin bostad i andra hand eller om du ska hyra en bostad i andra hand, kan du läsa mer i våran blogg här på sidan. Där får du tips och information om vad som gäller både för dig som hyr och för dig som hyr ut. På BostadsZonen hittar du många bostäder i Haninge som lediga lägenheter, hus och radhus. Dessutom kan du leta efter att hyra en bostadsrätt i Haninge här på sidan.