Jordbro

I Jordbro bor det cirka 10 000 invånare och det är en del av Haninge kommun i södra Stockholm. På Södertörn, söder om Stockholms city, ligger Haninge som Jordbro är en del av och här kan man hitta lediga lägenheter om man vill bosätta sig utanför Stockholm city men ändå i Stockholms län.

Du som ska pendla in till centrala Stockholm med bil kan ta dig in till staden på cirka en halvtimme, beroende på hur mycket trafik det är på vägarna. Du kommer enkelt in till city via Skanstull på söder när du tar landsväg 73, som går förbi Globen och Hammarbyhöjden. 

Om du vill åka kollektivt är det självklart pendeln du väljer och det tar 39 minuter att åka från stationen i Jordbro till Stockholms centralstation. Du som ska vidare norrut kan givetvis fortsätta med pendeln eller byta till regional och snabbtåg på centralen. Och om du ska vidare i Stockholms city är det givetvis tunnelbanan som är bäst. Du kan byta smidigt på Stockholms centralstation till tunnelbana via T-centralen. 

Här på BostadsZonen hittar du hus, radhus, studentbostäder och lediga lägenheter i Jordbro. Du väljer enkelt bostadsform i vårt sökverktyg här på sidan. Sidan sorterar sig sedan automatiskt och du blir endast presenterad för de alternativ som passar till dina val. 

Nya lägenheter i Jordbro

Söker du ledig lägenhet i Jordbro, som ligger söder om Stockholm, har du kommit till rätt sida. Här på BostadsZonen kan du enkelt hitta lediga lägenheter i Jordbro som passar dig och dina behov. Du kan välja mellan ettor upp till sexor när du söker lägenhet i Jordbro. Vi på BostadsZonen erbjuder många lediga lägenheter i Jordbro i olika prisklasser. Du kan enkelt välja en prisnivå som passar dig och din plånbok när du använder vårt sökverktyg för att leta efter lediga lägenheter i Jordbro. 

Om du ska flytta hemifrån kan en etta vara ett passande alternativ och om ni är en barnfamilj kanske en trea eller fyra passar bättre. Välj antal rum i sökverktyget när du letar lägenhet i Jordbro här på BostadsZonen för att underlätta din sökning.

Lediga lägenheter i Jordbro uthyres till studerande

Är du studerande och vill ha mer pengar över i plånboken varje månad? I så fall kan det vara idé att titta på din boendekostnad. Boendekostnaden blir en av de största utgifterna som studerande har och om du vill skaffa ett billigare boende kan du titta på lediga lägenheter i Jordbro som passar studerande. Vi på BostadsZonen erbjuder många lediga lägenheter i Jordbro, som passar dig som studerar. Du kan enkelt ta dig in till Stockholms universitet eller Kungliga Tekniska Högskolan med hjälp av pendeln som går från Jordbro station. Det tar cirka 40 minuter tar sig in till Stockholm City och därifrån kan du byta till tunnelbana för att ta dig snabbt och smidigt till din högskola. 

Hyra rum i Jordbro

Ett av de billigaste alternativen när det kommer till bostad är att hyra rum i ett befintligt boende. Antingen kan man hyra rum i en lägenhet tillsammans med några kompisar eller hyra in sig hos en familj, som har ett extra rum i sin lägenhet eller i sitt hus. 

Om du ska dela lägenhet i Jordbro tillsammans med kompisar kan det vara bra att ta en titt i våran blogg och läsa om lite tips. Om du vill hyra rum i en lägenhet i Jordbro eller i ett hus, finns det flera alternativ att välja mellan här på BostadsZonen. 

Hus i Jordbro

Hus är en av de mest fria bostadsformerna att bo i. Här får du mycket bostadsyta för dina pengar och samtidigt uppfyller ofta hus alla de krav och önskemål som en barnfamilj till exempel här. Om du söker efter ett hus i Jordbro, som du och din familj kan hyra kan ni ta en titt här på BostadsZonen. 

Vi har många lediga hus i Jordbro så ta en titt här på sidan och läs gärna mer i våran blogg om du har frågor om att hyra eller hyra ut din bostad i andra hand. 

Radhus uthyres

Ett radhus är ett boende som ofta uppfyller dina krav på bostadsyta samtidigt får du ofta ett utomhus areal som är lite mindre än om du hyr ett helt hus. Det kan vara uppskattat, speciellt för en barnfamilj som redan har mycket att se till. Om du söker efter att hyra lägenhet i Jordbro eller ett radhus kan du ta en titt här. 

Om du söker boende i Jordbro kan du börja med att välja Jordbro under område och sedan antal rum, som passar dig och dina behov. Du väljer sedan en prisnivå som passar din plånbok och sedan sorterar sig sidan helt automatiskt. Du blir presenterad för alla de alternativ som lever upp till dina önskemål och krav, vilket gör att det blir enkelt för dig att söka bostad i Jordbro såsom lägenhet eller hus här på BostadsZonen.