Onsala

Utanför Kungsbacka ligger orten Onsala med cirka 12 000 invånare. Onsala ligger i natursköna omgivelser utmed Kungsbackafjorden med närhet till vatten, skog och grönområden. Men det tar inte mer än en halvtimme med bil in till centrala Göteborg och på cirka 10 minuter kan du köra in till Kungsbacka centrum. Om du väljer att bosätta dig i Onsala och ska pendla in till arbete eller studier i centrala Göteborg, får du räkna med ungefär en timmes pendling enkel väg. Kommunikationerna är goda och det finns både bussar och tåg att välja mellan. 

Om du ska pendla in till Kungsbacka från Onsala kan du räkna med en transporttid på cirka 20 till 25 minuter, kommunikationerna mellan Onsala och Kungsbacka är bra. Tack vare Onsalas mindre storlek kan du räkna med lägre bostadspriser än vad du får betala i centrala Kungsbacka och framförallt i Göteborg. Onsala har en attraktiv närhet till både vatten och natursköna omgivelser. Detta är en upplagd möjlighet för en barnfamilj att få mycket bostad för en lägre slant än vad man kan räkna med in i centrala Kungsbacka och Göteborg. 

Om du söker efter ett hus, radhus eller en lägenhet i Onsala kan du ta en titt här på BostadsZonen. Genom att använda vår smarta sökfunktion på sidan kan du enkelt hitta den bostad som du söker. 

Studentboende i hus i Onsala  

Att studera innebär att man ofta har mindre pengar att hålla sig till varje månad. Att ta ett extrajobb kan vara ett bra alternativ men det gäller även att dra ner på de fasta utgifterna och en av de största utgifterna man har är ofta boendekostnaden. Ett alternativ kan vara att hyra rum i hus i Onsala.

Genom att bosätta dig på en mindre ort utanför centrala Göteborg eller Kungsbacka, kan du dra ner dina boendekostnader ganska rejält. Om du söker efter en studentbostad i form av en studentlägenhet i Onsala, kan du enkelt använda vår sökfunktion här på sidan och hitta ditt nya boende redan idag.  

Lägenhet i Onsala uthyres

På BostadsZonen finns många lägenheter i Onsala. Du kan enkelt välja mellan ettor och upp till sex-rummare, beroende på hur stor bostadsyta du önska. Du får mer bostad för dina pengar när du väljer att bosätta dig i Onsala jämfört med Göteborg och Kungsbacka eftersom priserna där alltjämt är högre där än vad de är i Onsala. Samtidigt kan du glädja dig med natursköna omgivelser och närhet till västkusten med Kungsbackafjorden som går in i viken precis utanför Onsala. 

Hyra radhus i Onsala

Om du inte är redo för att hyra hus i Onsala kan du välja att titta närmare på radhus. Här på BostadsZonen hittar du radhus i Onsala i många olika storlekar. Välj den prisnivå och det antal rum du önskar i sökfunktionen här på sidan, sidan sorterar sig sedan automatiskt och det blir enkelt för dig att hitta ett radhus som passar dig och dina krav. Ett radhus är ett bra alternativ för dig som inte vill bo i lägenhet och som inte är redo för att satsa på ett helt hus.

Hus uthyres i Onsala

Om du vill hyra ett hus i Onsala och kunna glädja dig åt härliga grillkvällar i trädgården, stor bostadsyta att bre ut dig på och det antal rum som du vill ha, kan du titta vidare efter ett hus i Onsala. Här på BostadsZonen erbjuder vi många bostäder i form av hus i många olika områden. Använd sökfunktionen för att hitta de hus du söker efter.

Hyr bostad i Onsala

Vi på BostadsZonen kan hjälpa dig som vill hyra hus i Onsala i andra hand eller dig som vill hyra ut ditt hus i Onsala. Du kan enkelt läsa mer om vad som gäller när man hyr ut sitt hus i Onsala i våran blogg här på sidan. Samtidigt är det alltid enkelt att lägga upp en annons om du vill hyra ut ditt hus i Onsala. 

När du letar bostad är sökfunktionen här på BostadsZonen din bästa vän. Genom att ange den ort där du söker bostad och ett flertal andra kriterier, sorteras enkelt de alternativ som inte uppfyller dina krav och önskemål bort. Det gör att bostadssökandet går effektivt och mycket snabbare. 

Du kan enkelt välja mellan att söka efter hus, lägenheter, radhus eller hyra ett rum i en befintlig bostad. Att hyra rum i en bostad är ofta en av de billigaste bostadsformen man kan välja mellan och det kan vara ett bra alternativ för dig som studerar och vill dra ner på boendekostnaderna ganska rejält. Det är dock viktigt att tänka på att man delar gemensamma utrymmen när man hyr rum i en bostad. 

Du ska därför vara redo att kunna dela både kök och badrum med de övriga boendena i bostaden. Om du vill läsa mer om vad som gäller när man hyr rum i en bostad kan du ta en titt på våran blogg här på BostadsZonen.