Sala hyresrätter

Sala är mest känt för Aguélimuseet och är en mindre ort som ligger i Västmanlands län, inte mer än 35 minuter med bil från Västerås. Och till Stockholm är det inte heller långt, man når nämligen huvudstaden på inte mer än 1,5 timme tack vare motorväg E18. Om du planerar att pendla från Sala till Stockholm kan du med fördel ta tåget och kan då räkna med ungefär en timme till 1,5 i resväg enkel väg. Det är ju självklart upplagt att bosätta sig i Sala om man har arbete eller studier i Västerås

Fördelen med att bostäder i Sala är givetvis att lägenheter, hus, studentbostäder är billigare än vad de är i Västerås, här hittar man ettor så billiga som ner till 3500 kr per månad, även om priser i snitt ligger omkring 5000 kr. Och om man jämför med Stockholm är priserna helt annorlunda. Om du vill spara pengar på dina bostadsutgifter kan du därför med fördel titta op bostäder i Sala. Här på BostadsZonen hittar du många bostäder i Sala som hus, radhus och studentbostäder och vi kan hjälpa dig att hitta din nya lägenhet i Sala.  

Hyra bostad i Sala i form av hus 

Att hyra ett hus är ett bra alternativ om du vill prova på att bo lite större och känna friheten med en stor trädgård. Där kan du bjuda hem vänner och grannar på grillkvällar eller bara ha de mysigt med familjen. De flesta hus har 3 våningar vilket gör att du får gott om yta att leva och bo på. En del väljer att inreda källaren med kontor och barnrum och andra väljer att göra om övervåningen till barnens egen plats. 

Men det finns även många hus som är så kallade enplans-villor och det kan vara ett bra alternativ för dig som bara vill bo på ett plan men samtidigt ha en stor trädgård att kunna njuta av när vädret tillåter. Här på BostadsZonen hittar du många bostäder i Sala såsom hus att hyra och du kan enkelt hitta nya bostäder i Sala genom att använda vår smarta sökfunktion här på sidan. Om du hellre vill hyra ut ditt hus kan du också ta hjälp av vår webbplats. Här kan du enkelt lägga upp en annonser om du vill hyra ut bostäder i Sala. 

Hitta rum att hyra i lägenheter i Sala

Om du vill hyra ett rum eller en bostad i Sala kan vi på BostadsZonen hjälpa dig. Du kan enkelt hitta ett rum att hyra eller lägg upp en annons som du vill hyra ut ett hus genom att scrolla ner här på sidan och utforska urvalet. 

När man är studerande lever man ofta på studentbidrag och det betyder att man kan behöva skära ner på sina utgifter, bland annat sina bostadsutgifter. Om du ändå vill bo bra kan du få alla fördelar men ändå betala en billig hyra om du bosätter dig i Sala. I Sala hittar du många studentbostäder i olika storlekar och vi på BostadsZonen hjälper dig gärna med att hitta en studentbostad i Sala. 

Du kan enkelt själv söka på sidan genom att använda vår smarta sökfunktion. När du har angivit en ort där du vill söka lägenhet kan du enkelt scrolla ner på sidan och se de förslag som vi på BostadsZonen erbjuder. 

Lediga lägenheter i Sala

När man jämför lägenhetspriserna i Sala med större orter i Sverige är priserna lägre. Om man tittar närmare på de tre största städerna i Sverige, Stockholm, Göteborg och Malmö, är bostadspriserna i Sala mycket lägre. 

Här på BostadsZonen hittar du lediga hyreslägenheter i Sala i alla storlekar. Du hittar ettor nere på priser som 3 500 kr, även snittpriset ligger på ungefär 5 000 kr. Om du ska flytta hemifrån kan en etta vara ett bra alternativ att börja med och om du väljer att hyra lägenhet i Sala kan du glädja dig åt en låg hyra i din nya drömbostad. 

Hyra radhus i Sala

Radhus, en bostadsform som är underskattad bland många. Med radhus får du det bästa från två världar, dels utrymmet som finns i ett vanligt hus, men samtidigt slipper du det tunga trädgårdsarbetet eftersom att du ofta bara har en mindre trädgård på fram och eller baksidan av radhuset.

Samtidigt får du god bostadsyta att leva på vilket ger möjligheter för att skapa ett barnrum eller ett kontor till exempel. Här på BostadsZonen kan du hitta radhus och andra bostäder i Sala i många olika storlekar och prisklasser, vi hjälper dig gärna med att hitta ditt nya radhus. 

Hyra lägenhet i Sala

Om du vill hyra studentrum, radhus, hus eller en hyreslägenhet i Sala kan vi på BostadsZonen hjälpa dig. Du kan enkelt använda sajten för att hitta din nya drömbostad. Du kan enkelt välja antal rum, prisnivå, bostadsyta eller bostadsområde. Sidan sorteras sedan automatiskt efter dina val och du blir endast presenterad för bostäder i Sala som lever upp till dina önskemål.