Timrå

Timrå ligger ungefär i mitten av Sverige, vid Bottenviken, och är en så kallad förort till Sundsvall. I kommunen bor det omkring 20 000 invånare och tätorten Timrå består av cirka 10 000 invånare. Här kan du helt enkelt hitta allt du behöver i vardagen och lite till såsom matbutiker, sporthall och inte minst närheten till Bottenviken, och havet gör att naturen aldrig känns långt bort – när man befinner sig i Timrå. Samtidigt finns det många fördelar med att bosätta sig i Timrå utöver boendekostnaderna. Orten ligger utanför Sundsvalls kommun men det är enkelt att ta sig in till Sundsvall om man arbetar eller studerar där, såväl som till Härnösand.  

Om du väljer att bosätta dig i Timrå kommun kan du däremot dra fördel av de lägre bostadspriserna på lediga lägenheter i Timrå. Du som ska pendla med bil kan enkelt ta E4:an ner till Sundsvall och du får räkna med en tur på cirka 15 minuter beroende på hur mycket trafik det är på vägarna när du åker iväg. Om du kör norrut på E4:an kommer du efter cirka en halvtimme till Härnösand. Timrå är helt enkelt ett bra alternativ för dig som arbetar i antingen Sundsvall eller Härnösand. 

Hitta lediga lägenheter i Timrå

Söker du en ledig lägenhet i Timrå har du kommit till rätt sida. Vi på BostadsZonen har många lediga lägenheter i Timrå att välja mellan och du hittar allt från ettor till femmor. Du ska givetvis välja din lediga lägenhet i Timrå efter vilka behov och önskemål du har på din bostad. 

Om ni är en mindre barnfamilj kanske en 3:a eller 4:a passar bäst, och om du precis har flyttat hemifrån är ofta en 1:a ett bra val. Du får mycket boende för dina pengar när du väljer Timrå kommun framför både Sundsvall och Härnösand. 

Hyr ett rum i en bostad i Timrå

Vill du hyra rum i Timrå kan du enkelt välja rum som bostadsform med vårt sökverktyg här på sidan. Är du studerande kan ett rum vara ett bra alternativ. Att hyra rum är en av de billigaste bostadsformerna. 

När man hyr ett rum, hyr man in sig i en lägenhet hos en familj, som har ett extra rum över. Eller så kan man dela en lediga lägenhet i Timrå, eller ett hus, tillsammans med kompisar. Det kan vara bra att göra upp ett städschema man ska hyra lediga lägenheter i Timrå tillsammans med vänner. På det viset blir det aldrig några bekymmer om vem som ska städa. Ni kan läsa mer om städschema och lite tips om du ska dela bostad med dina kompisar i våran blogg här på sidan. 

Hyreslägenheter i Timrå för studerande

Som studerande på CSN-bidrag är du säkerligen van vid att vända på slantarna vid månadsslutet, och om du är trött på att äta pasta med tomatsås kan det vara all idé att se över dina boendekostnader, eftersom det ofta är den största kostnaderna som du har som studerande. 

Om du vill bosätta dig utanför Sundsvall eller Härnösand som studerande, kan du dra fördel av lägre bostadspriser på lediga lägenheter i Timrå vilket ger mer pengar över i plånboken, som du kan lägga på roligare saker såsom nöjen och hobbys. Du hittar många lediga lägenheter i Timrå för studerande i olika storlekar.

Hyra hus i Timrå? Se här!

En nybliven barnfamilj kan med fördel bosätta sig i Timrå och därmed få mer bostad för sina pengar. I en ledig lägenhet i Timrå eller i ett hus, kan barnen få varsitt rum och man kan låta dem springa ut och in utan att behöva vara orolig för tung trafik utanför dörren. Samtidigt får du ofta en större trädgård när du hyr ett hus vilket gör det upplagt för trevliga middagar med nära och kära under bar himmel och varför inte frukost i det gröna? 

I Timrå hittar du flera hus att hyra i olika storlekar och vi på BostadsZonen kan hjälpa dig. Ge dig själv ett boende som du verkligen uppskattar genom att använda vår sajt för att hitta lediga hus i Timrå. 

Hitta radhus i Timrå

Söker du radhus? Det finns hyresrätter i Timrå som är radhus, men även bostadsrätter – vad du ska välja är självklart upp till dina önskemål och krav. I en hyresrätt kan det finnas begränsningar på vad man får göra, däremot får man ofta lova att förändra och renovera en bostadsrätt som man vill. 

Du hittar många lediga radhus i Timrå att hyra till dig och din familj. I ett radhus får man ofta en liten plätt framför huset där man kan äta frukost eller middag, samtidigt behöver man inte oroa sig för ett tungt trädgårdsarbete eftersom trädgården ofta är av mindre karaktär när det kommer till radhus. Det är uppskattat av många stressade barnfamiljer som hellre vill lägga tiden på barnen än trädgårdsarbete.