Bjuv

I nordvästra Skåne ligger Bjuv. En mindre ort med cirka 15 000 invånare som har allt man behöver och lite till. I Bjuv hittar man butiker, skolor, förskolor och fritidsgårdar. Här kan barnen springa mellan husen utan att man som förälder behöver vara orolig för mycket trafik och olyckor. Bjuv är ett stilla samhälle strax utanför staden Helsingborg och ligger i Skåne. Bostadspriserna inne i Helsingborg har ökat de senaste åren, vilket har fått många barnfamiljer att välja att bosätta sig utanför staden. Det beror dels på att man vill slippa trafik och avgaser, dels att man får så mycket mer bostad i Bjuv för sina pengar. 

Det är dock ingen match att ta sig in till Helsingborg om man saknar staden och all shopping. Från Bjuv kan man ta Pågatåget och flera av Skånetrafikens bussar in till Helsingborg på omkring en kvart. Ortens strategiska placering gör att man snabbt kan ta sig in till Helsingborg och beroende på var i Helsingborg man ska, kan man antingen köra mot Hyllinge och ta E4:an om man ska norr om stan och i annat fall kan man ta landsväg 109 och på så sätt köra in söder om Helsingborg på E6:an. 

De som pendlar till Lund eller Malmö kan alltså smidigt ta dig ut på motorvägen för att komma iväg snabbt, när jobbet eller studierna kallar. 

I Bjuv hittar man allt man behöver i vardagen och behöver man någonting utöver det, är det enkelt att ta sig till Hyllinge storcenter där de stora matbutikerna och en hel uppsjö av butiker finns. Samtidigt är det aldrig långt till djur och natur i Bjuv. Stadens norra del är omgärdad av en vacker bokskog och söder om Bjuvs kommun hittar man även där en massa trevlig natur som bjuder på trevliga utflykter med nära och kära. Om du söker lediga lägenheter i Bjuv kan du vända dig till oss på BostadsZonen. 

Många lediga lägenheter i Bjuv

Söker du efter lediga lägenheter i Bjuv kan du ta en titt här på BostadsZonens hemsida. Vi har många lediga lägenheter i Bjuv att erbjuda. Eftersom bostadspriserna är lägre i Bjuv, än vad de är i Helsingborg kan du räkna med att du får mer bostad för dina pengar om du bosätter dig i Bjuvs kommun. På BostadsZonen hittar du många olika lediga lägenheter i Bjuv, allt från 1:or upp till 6-rummare. 

Om du ska flytta hemifrån, till din första lägenhet, kan en etta vara ett bra alternativ. Du får då en prisvärd lägenhet och tillräckligt med bostadsyta för en person. Om ni är en liten familj, kan en trea vara ett bra alternativ. Här på BostadsZonen hittar du lediga lägenheter i alla storlekar. 

Student i Bjuv

Om du är student så vet du säkerligen att man behöver hålla i pengarna en del, CSN-bidraget brukar inte räcka särskilt långt och därför kan det vara nödvändigt att dra in på småutgifter. Men om du verkligen vill göra skillnad i plånboken varje månad så bör du titta på dina större utgifter och det kan bland annat vara din boendeutgifter. 

Om du letar efter lediga lägenheter i Bjuv för studerande så har du kommit till rätt plats. Vi på BostadsZonen kan hjälpa dig att hitta lediga lägenheter i Bjuv som passar dig som studerande. När du gör din sökning här på BostadsZonen kan du välja att klicka i studentboende och får då upp vilka lediga lägenheter i Bjuv som passar studerande. 

Vill du hyra rum i Bjuv?

Om du verkligen vill bo billigt kan du titta på att hyra ett rum i en lägenhet i Bjuv. Det kan vara ett bra sätt för dig att spara en hel del pengar varje månad och samtidigt får du ett bra boende. 

Hyr hus i Bjuv

Om du och din familj vill prova på att bo i hus i Bjuv har ni kommit till rätt plats. Här på BostadsZonen hittar du många hus i Bjuv i olika storlekar. Det finns många storlekar på hus i Bjuv, så välj utifrån hur stor familjen är eller hur många ni är som ska dela på huset.

Radhus - en underskattad boendeform 

Vi på BostadsZonen har många nya lediga lägenheter i Bjuv, såväl som radhus. Radhus är en underskattad bostadsform så om du inte kan bestämma dig för om du vill bo i lägenhet eller hus så kan du välja radhus. Ett radhus ger dig det bästa från två världar, inklusive en liten trädgård på fram eller baksidan av radhuset. På BostadsZonen hittar du många lediga lägenheter i Bjuv såväl som radhus. 

Använd sökfunktionen här på sidan för att se alla Bjuvs bostäder. Om du vill hitta en bostad i Bjuv väljer du först boendeform och boyta, sedan antal rum och en prisnivå som passar dig.