Osby

Osby är en kommun i Skåne län, i den södra delen av Sverige. Den ligger cirka 40 km söder om Kristianstad och 60 km väster om Malmö. Osby är en gammal handelsstad och har en rik historia som går tillbaka till medeltiden. Kommunen har också en vacker natur med både skogar och sjöar. Osby är en trivsam och idyllisk liten stad att bo i. Det finns många olika saker att göra i Osby, till exempel att besöka någon av kommunens museer eller att utforska den vackra naturen i området. 

Enligt SCB bor det cirka 8 500 personer i Osby.

 

Vad kan du göra i Osby

I mysiga Osby finns det flera saker du kan göra i staden, som att besöka lokala attraktioner och museer, åka på naturutflykter, besöka caféer och restauranger, shoppa i lokala butiker och delta i olika evenemang och fester som hålls i området.

 

Lägenheter Osby

Osby är en härlig stad att bo i. Staden erbjuder både lägenheter att hyra, hus att hyra och radhus att hyra. Det kan ibland vara svårt att hitta en hyresbostad i Osby, varför det kan vara bra att söka lite bredare än bara inom stadsgränsen. Du kan även leta efter en hyresbostad i ÄlmhultMarkarydHässleholm och Knislinge